Montblanc: detingut un marroquí de 21 anys resident a Vila-rodona per presumptament agredir sexualment a dues noies

22 de setembre de 2021

Montblanc: detingut un marroquí de 21 anys resident a Vila-rodona per presumptament agredir sexualment a dues noies

En el marc de la Festa Major de Montblanc, en una zona propera al cementiri del municipi, va succeir la violació de l'individu de nacionalitat marroquina posteriorment a un botellot

 
Redacció

Aquest dilluns, 19 de setembre de 2021, ha estat notícia la ciutat de Montblanc: ha estat detingut un marroquí de 21 anys resident a Vila-rodona per presumptament agredir sexualment a dues noies. Segons va avançar TAC12 i han confirmat els Mossos d'Esquadra, els fets van tenir lloc la nit del 10 de setembre durant un botellot amb un miler de persones que es va celebrar a la capital de la Conca de Barberà.

 
Incivisme i delinqüència, elements proclius de la violació marroquina

En el marc de la Festa Major de Montblanc, en una zona propera al cementiri del municipi, va succeir la violació posteriorment a un botellot. Després dels fets, les noies van presentar les denúncies pertinents i la policia catalana a continuació van iniciar la investigació, la qual ha donat fruits els següents deu dies.

Al seu torn, el detingut major d'edat (21 anys) i de nacionalitat marroquina va violar dues noies menors d'edat (16 anys). Així mateix, segons comunica el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, l'arrestat ha passat a disposició judicial, la qual ha determinat presó provisional comunicada i sense fiança.

 
Mesures penals

El delicte d'agressió sexual apareix recollit en els articles 178 a 180 de el Codi Penal. El tipus bàsic de delicte d'agressió sexual castiga amb la pena de presó d'un a cinc anys aquells comportaments que, mitjançant violència o intimidació en la seva execució i sense que hi hagi consentiment previ de la víctima, atempten contra la llibertat sexual d'aquesta sense que es produeixi accés carnal o introducció de membres corporals o altres objectes per via vaginal, anal o bucal.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 783 lectors

Meme