Moçambic: l’islamisme ha assassinat 3.000 moçambiquesos i desplaçat tres quartes parts de la població de Cabo Delgado

20 d'abril de 2021

Moçambic: l’islamisme ha assassinat 3.000 moçambiquesos i desplaçat tres quartes parts de la població de Cabo Delgado

Segons denuncien organitzacions com Barnabas Fund i Aid to the Church in Need, el terror exercit pels islamistes, amb els cristians com a primer objectiu, passa per l’amputació d’extremitats i víctimes espellades fins a la decapitació de nens d’11 anys

 
Redacció

Segons exposa l’organització benèfica d’ajuda als cristians perseguits, Barnabas Fund, la violència desaforada dels islamistes al nord de Moçambic —amb actes d’una brutalitat que els testimonis asseguren no haver vist enlloc de l’Àfrica— ha provocat l’èxode d’almenys 750.000 persones de la província de Cabo Delgado —tres quartes parts de la població—, territori assetjat pels islamistes, els quals tenen la població cristiana com a principal objectiu.

 
Els cristians moçambiquesos estan amenaçats

L’encrueliment amb què opera l’islamisme a Moçambic, amb un exercici de crueltat que tendeix a les decapitacions, víctimes espellades i amputacions d’extremitats, passa també, segons detalla John Pontifex, portaveu de l'organització Aid to the Church in Need (ACN), per casos de nens de fins 11 anys decapitats. Una violència cada cop més estesa i inveterada, incloent la invasió armada a la localitat costera de Palma el mes de març passat, així com l’assassinat de set estrangers.

Fins ara, com denuncien altres entitats pels drets humans, el terrorisme islàmic ha assassinat 3.000 moçambiquesos des del 2017, any en què els combatents d’Estat Islàmic van iniciar l’assetjament a la regió, ja sota el sobrenom del país del terror. Alhora, tot observant la radicalització islàmica a Occident, un mirall de l’arrel ideològica amb què l’islamisme pretén sotmetre Europa.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme