Miquel Pueyo (ERC) aposta per la violació de la Llei d'Estrangeria

7 de juliol de 2020

Miquel Pueyo (ERC) aposta per la violació de la Llei d'Estrangeria
Fotografia per: Pablo Rogero

L'article 54.1.d de la Llei d'Estrangeria preveu una sanció de fins a 100.000 euros per cada immigrant il·legal contractat


Redacció

La immigració il·legal és una de les principals causes del contagi a Lleida, que ja acull a 194 immigrants en pavellons habilitats. Segons l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, hi ha 19 casos positius acumulats al llarg del mes.

Miquel Pueyo (ERC), l'alcalde (paer en cap) de Lleida, va insinuar ahir en declaracions al Món a Rac1 que l’Ajuntament de Lleida contractarà a 10 immigrants il·legals per fer tasques de mediació entre els temporers. Considera que una resposta policial i legal, amb les conseqüents deportacions, no és pertinent. L'alcalde hauria de ser conscient que fer això implicaria la violació de l'article 54.1.d de la Llei d'Estrangeria, que prohibeix la contractació d'estrangers il·legals, provocant que l'Ajuntament de Lleida pugui ser sancionat amb una multa de fins a 1,0 milió d'euros.El sector de l'agricultura assetjat per la competència deslleial

El sector de l’agricultura, assetjat per la competència deslleial de països sense regulació laboral i fito-sanitària, s'ha vist abocat a precarietzar la seva oferta laboral. Provocant la seva actual dependència de la mà d'obra barata que li proporciona la immigració il·legal.

Treballar al camp als estius ha deixat de ser una opció plausible per a molts joves catalans i gent de classe treballadora. Per tant, la idea del Govern de regularitzar grans quantitats d’il·legals no faria altra cosa que empitjorar la situació.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 875 lectors

Meme