Metges de Catalunya contra Vergés (ERC): es tracten pacients com 'bestiar'

5 d'octubre de 2020

Metges de Catalunya contra Vergés (ERC): es tracten pacients com 'bestiar'

Metges de Catalunya convocarà quatre dies de vaga a mitjan octubre com a resposta al “desmantellament de l’atenció primària” perpetrat pel Departament de Salut dirigit per ERC

 
Redacció

La consellera de Salut, Alba Vergés (ERC) –tot gestionant una pandèmia que en un sol dia a Catalunya ha sumat 1.600 casos positius i 26 morts amb un risc de rebrot d’almenys 156,44 punts– acusa Madrid de no actuar i titlla de “paper d’estrassa” les mesures del Ministeri de Sanitat espanyol.

Malgrat que, paral·lelament i amb clares intencions electoralistes, prepara una transformació del sistema sanitari pels propers 20 anys que contempla, entre d’altres i com ha esmentat a favor la diputada Gemma Espigares (ERC), “anar a Madrid a reclamar-ne l’infra-finançament crònic”.

La promesa es compagina amb què Metges de Catalunya convocarà quatre dies de vaga a mitjan octubre com a resposta al “desmantellament de l’atenció primària” perpetrat pel Departament de Salut i la Generalitat.

El sindicat posa en evidència el protocol pandèmic de Salut denunciant que els sanitaris esdevenen “peons” que tracten els pacients “com si fossin bestiar”. Tanmateix, denuncia que Catalunya ha perdut 800 metges la darrera dècada en marxar a l’estranger a fi de millorar condicions i contractes laborals.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 875 lectors

Meme