Mataró: una massa d'immigrants marroquins ataca la policia local amb llançament d'objectes al barri mataroní de Rocafonda

28 d'abril de 2022

Mataró: una massa d'immigrants marroquins ataca la policia local amb llançament d'objectes al barri mataroní de Rocafonda

Immigrants marroquins establerts al barri mataroní de Rocafonda van rodejar els policies locals des de la vorera i també des de balcons dels edificis, i van escridassar-los i llançar-los ampolles de vidre, un casc de moto i taronges

 
Redacció

Dimarts passat, 26 d'abril de 2022, a Mataró, una massa d'immigrants marroquins ataca la policia local amb llançament d'objectes al barri mataroní de Rocafonda.

 
Mataró, ciutat insegura

L'alcalde de Mataró, David Bote (PSC), ha reaccionat als greus incidents viscuts dimarts passat al vespre al barri mataroní de Rocafonda, on una munió d'immigrants marroquins es van enfrontar a la Policia Local.

En aquest sentit, el batlle mataroní considera que a Mataró no hi caben comportaments violents, 'vinguin d'on vinguin'. En un breu missatge a les xarxes socials, Bote (PSC) ha assegurat que condemna totalment els aldarulls del carrer Pablo Picasso, i fa costat als agents policials de la capital del Maresme perquè estan fent una gran feina.

 
Crònica de la gravetat dels fets

Segons testimonis veïnals, tot va començar cap a les vuit del vespre quan un agent policial va indicar a un veí que tenia el cotxe estacionat en doble fila al carrer Picasso i que l'havia de treure. El propietari del vehicle, un immigrant de nacionalitat marroquina, va reaccionar de forma airada, enfrontant-se a crits al policia. A continuació, conflicte va motivar motivat que almenys quatre vehicles de la Policia Local es dirigissin a la zona per intentar posar control a la situació. La gran presència d'agents policials, però va ser rebuda de manera hostil per part dels veïns i vianants, segons expliquen testimonis veïnals.

Malauradament, la situació va descontrolar-se i els policies locals es van veure rodejats de desenes de persones, la majoria immigrants marroquins establerts al barri mataroní de Rocafonda, des de la vorera i també des de balcons dels edificis, els van escridassar i fins i tot els van llançar objectes, entre ells ampolles de vidre, un casc de moto i taronges, circumstància que va provocar que diverses patrulles marxessin per avaipagar la discòrdia del lloc dels fets.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 783 lectors

Meme