Mataró: una massa d'immigrants magrebins salta els accessos de l'estació per no pagar

9 de juny de 2022

Mataró: una massa d'immigrants magrebins salta els accessos de l'estació per no pagar

Talment com a la final de la Champions League entre el Liverpool i el Reial Madrid: a l'entrada del Stade de France desenes de ciutadans parisencs d'origen africà van intentar accedir a l'estadi saltant les tanques

 
Redacció

Dissabte passat a la nit, 4 de juny de 2022, a Mataró, una massa d'immigrants magrebins va saltar els accessos de l'estació per no pagar.

 
Immigrants descontrolats, convivència desordenada

Una massa descontrolada d'immigrants magrebins ha accedit a l'estació de Renfe de Mataró (Barcelona) saltant les tanques per no pagar, segons han relatat diversos testimonis que van presenciar el moment en què un elevat nombre d'individus es colava a l'estació de tren.

En aquest sentit, els fets van tenir lloc aquest dissabte a la nit a l'estació de la capital maresmenca. Així mateix, paral·lelament hi havia cinc cotxes de policia a la porta fruit dels problemes causats pels propis immigrants magribins.

Talment com les imatges de Saint Dennis a la final de la Champions League entre el Liverpool i el Reial Madrid, quan a l'entrada del Stade de France desenes de ciutadans parisencs d'origen africà van intentar accedir a l'estadi saltant les tanques. De fet, usuaris de Twitter han comparat les imatges viscudes a França amb el que passa a l'estació de Mataró cada cap de setmana.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 875 lectors

Meme