Mataró: quatre marroquins agredeixen sexualment una noia al barri de Cerdanyola

12 de setembre de 2021

Mataró: quatre marroquins agredeixen sexualment una noia al barri de Cerdanyola

L'agredida sexualment, major d'edat i resident a Mataró, treia a passejar el seu gos quan, de sobte, va ser assaltada per quatre marroquins joves a un carrer proper a la zona de la Torre de Can Palauet

 
Redacció

Segons avançava el Capgròs.com de Mataró i el Maresme, quatre marroquins han agredit sexualment una noia al barri de Cerdanyola el passat dimecres, 8 de setembre de 2021. Per conseqüent, els Mossos d'Esquadra, havent confirmat els fets, han obert una investigació policial per identificar-ne els autors.


On es van produir els fets?

Tal com informava el grup de Facebook Mataró Segura, l'agressió sexual per part dels quatre marroquins va transcórrer a les sis del matí del proppassat dimecres 8 de setembre de 2021. L'agredida sexualment, major d'edat i resident a Mataró, treia a passejar el seu gos quan, de sobte, va ser assaltada per quatre marroquins joves a un carrer proper a la zona de la Torre de Can Palauet.

 
La degradació de Mataró

El barri mataroní de Cerdanyola pateix múltiples problemes, com ara les okupacions, el tràfic de drogues o els furts i robatoris; i ara també el gravíssim cas de violència sexual i de gènere succeït aquesta setmana.

La inseguretat a Mataró és desproporcionada i preocupant, segons adverteixen els ciutadans residents al barri de Cerdanyola en concret i a la ciutat i capital del Maresme en general.

 
Mesures penals

L'agressió sexual és el delicte tipificat a l'article 178 del Codi Penal. Al seu torn, s'infligeix la pena de presó d'un a cinc anys a qui atempti contra la llibertat sexual d'una altra persona, utilitzant violència o intimidació.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme