Mataró: detingut un bolivià per calar foc a la porta del veí a la Ronda Cervantes de la capital del Maresme

7 d'octubre de 2021

Mataró: detingut un bolivià per calar foc a la porta del veí a la Ronda Cervantes de la capital del Maresme

L'immigrant bolivià està acusat de temptativa d'homicidi per intentar cremar viu un veí: els Bombers han descobert que el foc havia estat provocat ja que van trobar restes de material accelerant a l'immoble

 
Redacció

Talment com avançava Capgròs, la Policia Local de Mataró ha detingut un bolivià per calar foc a la porta del veí a la Ronda Cervantes de la capital del Maresme. La detenció va produir-se diumenge passat, 3 d'octubre de 2021, al barri mataroní del Palau.

 
Com va succeir la temptativa d'homicidi?

Segons testimonis, tot sembla ser fruit d'una disputa veïnal que s'arrossega de fa temps. L'immigrant bolivià està acusat, per conseqüent, de temptativa d'homicidi per intentar cremar viu un veí.

Els fets van tenir lloc prop de les dues del migdia a la Ronda Cervantes, 91. Amb tot, els Bombers van poder actuar per apagar un foc que s’havia declarat a l’immoble. Així mateix, tan bon punt es va extingir, es va descobrir que havia estat provocat ja que hi van trobar restes de material accelerant.
Mesures penalsEn l'homicidi intentat —o bé l'intent de homicidi—, el subjecte actiu actua amb ànim de matar (animus necandi), mentre que en el delicte de lesions es troba exclosa d'aquesta intenció, el subjecte actua amb ànim de lesionar (animus laedendi). Per el primer motiu, ens referim a un delicte d’homicidi en grau de temptativa.


De conformitat amb els articles 66, 16.1, 62, i 138 del Codi Penal, pel delicte d'homicidi en grau de temptativa, s'imposa la pena de tres anys i sis mesos de presó, que comporta l'accessòria d'inhabilitació especial per a l'exercici de el dret de sufragi passiu durant el temps de la condemna segons l'article 55 del mateix cos legal.Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme