Matadepera: 2 dels detinguts per agredir els Mossos en una festa il·legal, condemnats a 4 mesos de presó

20 de gener de 2021

Matadepera: 2 dels detinguts per agredir els Mossos en una festa il·legal, condemnats a 4 mesos de presó

Segons Nil López (JxCat), l’alcalde del municipi, l’Ajuntament estudia presentar-se com a acusació particular atesa la gravetat dels fets contra la salut pública dels matadeperencs

 
Redacció

Finalment, i paral·lelament a l’incident dels joves a Pallejà contra els cossos policials, s’ha decretat quatre mesos de presó per a dos detinguts que van agredir agents dels Mossos d’Esquadra a Matadepera, durant una festa multitudinària que vulnerava les restriccions contra la Covid-19 i va acabar amb dos agents a l’hospital.

A part dels dos imputats, hi ha almenys 11 persones denunciades per incomplir amb la normativa, tant pel que fa a les reunions de més de sis persones com a la violació del confinament nocturn. Fet que, segons ha expressat Nil López (JxCat) al 3/24, alcalde de Matadepera, era una activitat constant al domicili on es va celebrar la festa.

 
Mesures legals

Així, els detinguts, responsables d’organitzar la festa, hauran d’obeir al càstig imposat per delictes d’atemptat contra els agents de l’autoritat, resistència, lesions i desordres públics. Tanmateix, López (JxCat) també a manifestat la possibilitat que l’Ajuntament de Matadepera es presenti com a acusació particular, donat el risc col·lateral que suposa contra la població.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme