Marta Rovira (ERC) descarta la independència al FAQS de Cristina Puig (TV3): admet que no tenen res preparat quan el diàleg trampa amb l'Estat espanyol acabi en no-res

18 d'octubre de 2021

Marta Rovira (ERC) descarta la independència al FAQS de Cristina Puig (TV3): admet que no tenen res preparat quan el diàleg trampa amb l'Estat espanyol acabi en no-res

Amb una majoria absoluta en vots i en escons fruit de les eleccions nacionals del 14-F d'enguany, el processisme no fa ni exerceix la independència, sinó que gestiona l'autonomia i manté Catalunya sota l'Estat espanyol

 
Redacció

La secretària general d'ERC i resident a Suïssa voluntàriament Marta Rovira (ERC) desplega l'estratègia d'Oriol Junqueras (ERC) de descartar la independència. Ara, a més, en una entrevista aquest dissabte passat, 16 d'octubre de 2021, al FAQS de Cristina Puig (TV3), admet que no tenen res preparat quan el diàleg trampa amb l'Estat espanyol acabi en no-res.

 
El negoci de la retirada processista

Amb una majoria absoluta en vots i en escons fruit de les eleccions nacionals del 14-F d'enguany, el processisme no fa ni exerceix la independència, sinó que gestiona l'autonomia i manté Catalunya sota l'Estat espanyol mitjançant el diàleg trampa. Així ho ha palesat Rovira (ERC) enviant missives a l'electorat processista perquè aquest compri la retirada amb impunitat.

A tot això, havent-se celebrat els referèndums del 9 de novembre de 2014 i l'1 d'octubre de 2017, Rovira (ERC) al·lega que els pressupostos espanyols i la conseqüent governabilitat espanyola dependran d'aconseguir un altre referèndum sense especificar si aquest, en cas d'aconseguir-se, se n'aplicarà el resultat, atès que els anteriors dos citats no ha estat el cas.

 
ERC, entre el país i el partit, primer el partit

L'ex-vicepresident de la Generalitat indultat per Pedro Sánchez (PSOE) recorre les federacions d'ERC per consolidar l'aposta pel diàleg trampa amb l'Estat espanyol mentre Pere Aragonès (ERC) gestiona l'autonomia.

En aquest sentit, Junqueras (ERC) avantposa la independència a l’estratègia partidista de continuar en aquesta legislatura autonòmica apostant per bolcar-se en cobrar contrapartides mitjançant el diàleg trampa amb l’Estat espanyol, en la qual JxCat i la CUP tenen dipositades nul·les expectatives.

A més, es constata que Junqueras (ERC) ja no defensa la supervivència de Catalunya sinó la del seu partit polític, ERC, per tal de disputar l'hegemonia política processista i esdevenir aleshores el primer partit de manera folgada.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 874 lectors

Meme