Marroc: el consolat marroquí de Barcelona no es fa responsable dels MENA marroquins ni en facilita la repatriació

6 de març de 2021

Marroc: el consolat marroquí de Barcelona no es fa responsable dels MENA marroquins ni en facilita la repatriació

Segons l’Ajuntament de Torredembarra, almenys 11 detencions i 19 expedients per baralles i altres incidències estan relacionades amb els okupes i MENA. Per què no actua realment el Consolat del Marroc de Barcelona?

 
Redacció

Com ha avançat El País, el consolat del Marroc de Barcelona diu que ha ofert assistència [La Santa Espina hi ha contactat i el consolat marroquí de Barcelona no ha especificat en què consisteix tal assistència] a dotze joves immigrants i okupes que van fugir de Torredembarra després que els veïns, com a reacció a l’increment dels delictes causats, agredissin uns MENA i ataquessin el centre on residien. La realitat, però, és una altra: el consolat marroquí de Barcelona no es fa responsable dels MENA marroquins ni en facilita la repatriació. Per què no actua realment el consolat del Marroc de Barcelona?

 
Què ha passat a Torredembarra?

Segons l’Ajuntament del municipi, almenys 11 detencions i 19 expedients per baralles i altres incidències estan relacionades amb els okupes i immigrants.

Fa unes setmanes, durant una protesta que pretenia defensar els MENA dels veïns, un dels MENA erigit portaveu per la CUP va amenaçar de mort un menor marroquí que es manifestava contra la violència.

A més, alguns dels MENA, com denuncia Torredembarra Unida, publiquen fotografies a les xarxes amenaçant els “catalans fills de puta” amb un ganivet o exhibint grans quantitats de diners robats.

Malgrat la delinqüència que els MENA han importat al municipi, diversos grups i col·lectius d’esquerra com la CUP–Torredembarra o la Joventut Comunista de Catalunya han defensat en tot moment els MENA legitimant-ne la violència i titllant de “racistes” els veïns que, en ple exercici del seu dret com a ciutadans i davant la permissivitat del consistori, tan sols s’han limitat a defensar la seguretat a Torredembarra.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme