Maria Isabel Ferrer (JxCat), directora del Procicat: tanca l'economia catalana sense patir-ne les conseqüències ni haver treballat al sector privat

13 de gener de 2021

Maria Isabel Ferrer (JxCat), directora del Procicat: tanca l'economia catalana sense patir-ne les conseqüències ni haver treballat al sector privat
Fotografia per: Sergi Alcàzar

Acusant l'Estat espanyol de no tenir un pla contra la Covid-19, la gestió de Ferrer (JxCat) ha sotmès els catalans a la incertesa, l’endeutament i la manca d’opcions per a revifar

 
Redacció

A banda de la nefasta gestió del Departament de Salut liderat per la consellera Alba Vergés (ERC) i la terrible actuació del conseller de Treball Chakir El Homrani (ERC) amb les residències, Protecció Civil (Procicat) ha estat un dels organismes —dirigit per la directora general Maria Isabel Ferrer Álvarez (JxCat)— impulsors de les absurdes restriccions que no només han resultat ser inútils, sinó que han tocat de mort l’economia catalana.

 
De l’Ajuntament de Barcelona a la Generalitat

Ferrer forma part d’aquells personatges que mai s’han desvinculat de l’àmbit públic. Entre el 1987 i el 2004, va exercir de treballadora social en centres del Raval i Gràcia i a l’Oficina d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona, així com d’educadora al Centre Matern Infantil i educadora de carrer a la Barceloneta.

Mentrestant i en endavant, entre el 2001 i el 2018, va ocupar diversos càrrecs a l’Ajuntament de Barcelona com a Directora de Serveis d’Urgències i Emergències Socials (2001–2016) on també va ser-ne responsable (2016–2018), Directora d’Atenció Domiciliària (2004–2008), Directora Operativa del Pla “Barcelona Ciutat Refugi” (2015–2016) i Cap del Departament de Resiliència Urbana (2017–2018).

 
Del desastre de la petroquímica tarragonina a la Covid-19

L’any 2017, també va esdevenir diputada per JxCat al Parlament de Catalunya, renunciant a l’acta en ser escollida pel seu càrrec actual el 2018 com a Directora General de Protecció Civil, amb una retribució de 82.209’94 euros anuals. Com a precedent, el gener del 2020, Ferrer ja va demostrar la seva ineficàcia amb la gestió de l’accident a la petroquímica de Tarragona, causant confusió entre la població i endarreriments en els protocols que va admetre la mateixa Generalitat.

Ara, amb la gestió del virus xinès, Ferrer (JxCat), que acusava l’Estat espanyol de no tenir-ne un pla, ha seguit impulsant mesures que, a més de confuses i excessivament restrictives, han torpedinat la restauració, els treballadors i els autònoms catalans sometent la població a la incertesa, l’endeutament i la manca d’opcions per a revifar. Demostrant una absoluta incompetència alhora de coordinar-se amb Salut pel desallotjament de la rave de Llinars.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme