Manresa: un grup de feministes radicals okupen un habitatge a la cruïlla entre els carrers Barreres i Tahones desesperen el veïnat, espantat per les represàlies

3 d'abril de 2022

Manresa: un grup de feministes radicals okupen un habitatge a la cruïlla entre els carrers Barreres i Tahones desesperen el veïnat, espantat per les represàlies

Enguany la Policia Local ha rebut tres queixes relacionades amb aquest cas; per la seva banda, els Mossos d’Esquadra també confirmen que es tracta d’un punt problemàtic per la presència de les okupes

 
Redacció

Divendres passat, 1 d'abril de 2022, a Manresa, un grup de feministes radicals que okupen un habitatge a la cruïlla entre els carrers Barreres i Tahones han desesperat el veïnat, espantat per les represàlies.

 
Manresa, ciutat amb okupació descontrolada

Els veïns dels carrers Barreres i Tahones de Manresa asseguren estar desesperats davant de la situació generada per la presència d’unes okupes feministes radicals conflictives en un habitatge d’un bloc a la cruïlla entre aquests dos carrers.
Segons han explicat a Regió7, diversos veïns de la zona, que prefereixen mantenir-se en l’anonimat pel temor de represàlies, la situació va començar dos anys enrere quan unes noies van okupar el pis en qüestió. Segons asseguren els veïns, els crits i baralles entre elles, tan a dins com a fora de l’immoble són constants durant les nits.

Els afectats afegeixen, però, que aquestes disputes han anat més enllà de ser entre les convivents i que també han protagonitzat episodis de tensió i amenaces a veïns i altres vianants que passen per la zona, on a més a més hi ha un concorregut parc infantil. En alguna ocasió segons afirmen fins i tot han arribat a llençar electrodomèstics com televisors, ràdios o cafeteres des del balcó del pis.
Tal com descriu el veïnat, hi pot haver incidents a qualsevol hora del dia, però el gruix de la problemàtica acostuma a ser a les tardes i les nits. Els veïns ho atribueixen a què les okupes feministes radicals es troben sota els efectes del consum d’alcohol i fins i tot d’altres substàncies, i que moltes vegades al pis hi ha més persones que fan soroll durant tota la nit impedint el seu descans.
Fonts de l’Ajuntament de Manresa, expliquen que enguany la Policia Local ha rebut tres queixes relacionades amb aquest cas. Per la seva banda, els Mossos d’Esquadra també confirmen que es tracta d’un punt problemàtic per la presència de les okupes.Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme