Manlleu: l'alcalde Àlex Garrido Serra (ERC) adverteix a Planta Baixa (TV3) que la violència que viu el municipi és semblant a la viscuda a França a les 'banlieues'

16 de novembre de 2021

Manlleu: l'alcalde Àlex Garrido Serra (ERC) adverteix a Planta Baixa (TV3) que la violència que viu el municipi és semblant a la viscuda a França a les 'banlieues'

Segons l'alcalde manlleuenc, hi ha una colla de joves que són multireincidents: la gent sap qui són i això genera inseguretat, malestar i frustració, perquè ningú entén que aquesta reincidència flagrant no acabi amb presó

 
Redacció

Avui, 16 de novembre de 2021, l'alcalde Àlex Garrido Serra (ERC) ha advertit en directe a Planta Baixa (TV3) que la violència que viu el municipi és semblant a la viscuda a França a les 'banlieues'. A més, ha apuntat que el grau d’incivisme i d’inseguretat és molt gran, i que això no pot continuar així.

 
Onada de delinqüència

Els veïns de Manlleu han constituït una plataforma ciutadana per mobilitzar-se contra el que consideren una onada de delinqüència.

En aquest sentit, Garrido (ERC) ha afirmat que hi ha una colla de joves que són multireincidents. La gent sap qui són i això genera inseguretat, malestar i frustració, perquè ningú entén que aquesta reincidència flagrant no acabi amb presó.

Per aquest motiu, l'alcalde manlleuenc ha transmès a l'audiència —front a l'estupefacció de Xavi Rossinyol (TV3), qui ha qüestionat que Garrido (ERC) pugui dir el que diu— que som a les portes d’una situació molt similar a la que es va viure a França el 2005 amb la revolta a les ‘banlieues’. I a efectes per acabar amb això, es porposa combatre el fracàs escolar i donar alternatives d’inserció laboral als joves.

 
Manlleu clama contra la inseguretat

La plaça Fra Bernadí de Manlleu es va omplir diumenge 8 de novembre de 2021 per demanar més seguretat a la ciutat. La concentració va ser convocada per la Plataforma de Seguretat i Civisme de Manlleu. L'objectiu principal d'aquesta plataforma és tallar la deriva d'incivisme i inseguretat, i també fer un seguiment més acurat dels delinqüents multireincidents.

Des de l'agrupació apunten que malauradament va anar massa bé la concentració, fent referència a l'èxit de concentració, d'una banda, i pel motiu pel qual ho fan, per l'altra. Això vol dir que la gent està descontenta, segons expliquen fonts de la plataforma.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 785 lectors

Meme