Manlleu: immigrants marroquins i dominicans s'enfronten a la policia local, llençant ampolles i cadires contra els agents policials

16 de maig de 2022

Manlleu: immigrants marroquins i dominicans s'enfronten a la policia local, llençant ampolles i cadires contra els agents policials

A Manlleu, municipi de la comarca d'Osona, hi ha gairebé un 24% de població estrangera, segons dades oficiales de l'Idescat; és a dir, 5.000 persones de 21.000 en total

 
Redacció

Ahir, diumenge 15 de maig de 2022, al municipi osonenc de Manlleu, immigrants marroquins i dominicans es van enfrontar a la policia local, llençant ampolles i cadires contra els agents policials.

 
Manlleu, el municipi osonenc descontrolat d'inseguretat i immigració

Aquest diumenge al vespre hi va haver una baralla multitudinària en ple centre de Manlleu. Tal com es pot veure en el vídeo, dues bandes d'immigrants marroquins i dominicans van arribar a les mans al passeig de Sant Joan, mentre tres agents de la Policia Local intentaven dispersar-los.

A fi d'aturar el brot de violència descontrolada, fins al lloc dels fets també s'hi van desplaçar agents dels Mossos d'Esquadra, que van rebre l'avís a tres quarts de 9 del vespre. Amb tot, tan bon punt van arribar, ja s'havia dispersat la baralla. A tot això, les parts implicades van manifestar la intenció de presentar denúncia.

En el moment àlgid d'inseguretat urbana, es van comptabilitzar fins a una vintena d'immigrants de nacionalitat marroquina i dominicava, els quals es van sumar als cops contra els policies locals. Aquests últims, malgrat ser copejats, han patit ferides de poca consideració. Entre els projectils, hi ha hagut el llançament d'ampolles i cadires. Tanmateix, els agents policials, malgrat veure's inicialment desbordats, van aconseguir finalment aturar la baralla.

En aquest sentit, a Manlleu, municipi de la comarca d'Osona, hi ha gairebé un 24% de població estrangera, segons dades oficiales de l'Idescat; és a dir, 5.000 persones de 21.000 en total.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme