L'ONU dirigida pel socialista António Guterres s'adscriu al feminisme radical

9 de setembre de 2020

L'ONU dirigida pel socialista António Guterres s'adscriu al feminisme radical

El periodista James Delingpole critica la piulada “marxista” de l’Organització de les Nacions Unides que en contradiu els principis fundacionals

 
Redacció

El compte oficial de les Nacions Unides a Twitter va piular el passat 6 de setembre que la pandèmia del virus xinès estava “demostrant” els mals de la “dominació masculina” contra les “dones, homes, noies i nens”. Segons el periodista i escriptor James Delingpole, aquesta “bajanada marxista” contradiu els principis fundacionals de l’ONU, establerta després de la Segona Guerra Mundial per a “promoure la pau i la seguretat internacionals”. Concretament, com assenyala Delingpole, el passatge que defensa “els drets humans i les llibertats fonamentals de tots sense distinció de raça, sexe, idioma o religió”.

Delingpole es pregunta “com encaixa amb aquesta clàusula en particular” el fet “d’agafar els homes i culpar-los de tot el que està malament”. El motiu, segons el mateix periodista, rau en António Guterres, l’actual secretari general de l’ONU. Guterres, qui fou líder del Partit Socialista de Portugal esdevenint-ne després el primer ministre, ja havia “promogut la por a l’escalfament global” a través de dues de les seves pròpies filials pel canvi climàtic. Fet que, com apunta Delingpole, també va dur a terme en actuacions similars envers la Covid-19 “a través de la seva Organització Mundial de la Salut (OMS) igualment corrupta, mentidera i anti-científica, controlada per la Xina”.

 
L'Organització de les Nacions Unides: gairebé 80 anys de despropòsits

El passat mes de juny Guterres, “reimaginant la cooperació entre nacions”, va proposar que el món necessita la dependència d’una governació multilateral a nivell global que reunís “el sistema de l’ONU, les organitzacions regionals, les institucions financeres internacionals i d’altres”. Un pla, en igual mesura ambiciós i defectuós, que comparteix invalidesa amb la resposta de Guterres a les preguntes sobre quins han estat els assoliments de l’ONU en gairebé 80 anys: “almenys s’ha evitat la Tercera Guerra Mundial que tantes persones van predir”.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 875 lectors

Meme