L'odi dels Black Lives Matter: expropiació i violació als blancs per "esmenar el racisme"

21 d'agost de 2020

L'odi dels Black Lives Matter: expropiació i violació als blancs per
Fotografia per: Karen Ducey

Els atacs contra les propietats i la integritat física dels nord-americans blancs s'ha incrementat des de 2017

 
Redacció

Un vídeo filmat a Seattle a mitjans d’aquest agost mostra una multitud d’esvalotadors de Black Lives Matter i l'esquerra radical assetjant un domicili i exigint als residents que renunciïn a la seva propietat per esmenar el racisme. L’arxiu mostra un manifestant assenyalant una casa i recriminant als residents per viure “en un barri històricament negre”. Després, acusa als blancs de comprar terres i propietats als negres per sota del valor del mercat i de fer fora els afro-americans. Fet que titlla de “gentrificació racista” alhora que un altre esvalotador exigeix diners clamant que “obrin la cartera”.

Aquests atacs contra els nord-americans blancs no ve de nou. El 2017, la líder de Black Lives Matter, Chanelle Helm, va emetre un llistat de demandes, una de les quals era que els blancs cedissin les seves propietats als negres per a demostrar que no són racistes. L’escrit clamava que els blancs, en cas de no tenir descendència, passin la seva propietat “a una família negra o morena”; “preferiblement, a algú que visqui en pobresa generacional”. A més d’exigir que els blancs ajustin el pressupost mensual per dirigir els diners a “donacions als fons negres per a la compra de terres”.


La violació com a venjança per l’esclavitud

Temar Bishop, un afro-americà de 23 anys i en llibertat condicional per robatori després d’haver passat un any a presó, va ser detingut el juny del 2019 per la violació d’una noia blanca com a venjança per “l’esclavitud” en el terrat de l’edifici del Bronx on residia. Segons les fonts policials, Bishop va apallissar la noia, de 20 anys, abans i després de violar-la, a puntades de peu i colpejant-la al cap i al cos fins caure inconscient. D’acord amb la denúncia, la noia va ser traslladada a un hospital de la zona, on va presentar diverses lesions, el nas trencat i les dents partides, a més de “vomitar sang”.

Després de la violació, Bishop va marxar del lloc dels fets i hi va tornar junt amb un altre individu, a qui va mostrar la noia inconscient, segons el testimoni, “estirada al terra del terrat amb la cara ensangonada”; tal com va fer-se’n ressò el New York Post, un investigador de la Divisió de Víctimes Especials va descriure l’atac com “un dels pitjors” que havia vist mai. A continuació, presumptament, Bishop va explicar al testimoni que la “nena blanca s’ho mereixia” perquè això és el que havien patit “les minories durant l’esclavitud”.

Bishop va ser acusat de dos càrrecs per agressió sexual, intent d’assassinat, violació, dos càrrecs d’agressió, abús sexual, agressió i delicte d’odi. Va ser processat a la Cort del Bronx, on es va ordenar que romangués reclòs i sense fiança, segons els portaveus de l’oficina del fiscal del districte del Bronx.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme