Llucià Ferrer (TV3) defensa la llengua catalana: el presentador del concurs recorda a una concursant que el joc és en català i no es pot canviar d'idioma

11 de gener de 2022

Llucià Ferrer (TV3) defensa la llengua catalana: el presentador del concurs recorda a una concursant que el joc és en català i no es pot canviar d'idioma

Molts usuaris de Twitter han mostrat la incoherència d'alguns castellanoparlants: cap concurs de cap televisió espanyola acceptaria mai cap paraula en català o èuscar en un programa televisiu espanyol produït en castellà

 
Redacció

Dissabte passat, 8 de gener de 2022, Llucià Ferrer (TV3) va defensar la llengua catalana: el presentador del concurs va recordar a una concursant que el joc és en català i no es podia, per tant, canviar d'idioma.

 
El català es defensa amb normalitat

Llucià Ferrer, presentador del programa Atrapa'm si pots de TV3, ha hagut de recordar als concursants —fins a tres ocasions— que al concurs al qual participen s'ha de respondre en llengua catalana.

"De quin cereal està feta la pasta italiana més tradicional?", ha preguntat el presentador. La nena ha demanat si "ho puc dir en castellà?". "No. Aquí això sí que no, perquè és un concurs de TV3 en català i hem de respondre en català", ha contestat Llucià Ferrer.

Ferrer ha estat objecte d'un atac furibund per part dels castellanoparlants supremacistes, els quals no toleren que un presentador d'un programa en català hagi dit a una concursant que no podia contestar en castellà a un concurs que emet TV3 per normalitzar la llengua catalana.

Al darrer tram del programa abans d'iniciar la ronda final que enfrontava dos nens, Llucià Ferrer els ha hagut de tornat a recordar que no podien contestar en castellà: "Abans ens hem trobat amb una cosa i és que s'ha de respondre en català. Recordeu-ho, eh. Que si us ve la paraula en castellà, busqueu-la en català", ha dit el presentador.

En aquest sentit, molts usuaris de Twitter han mostrat la incoherència d'alguns castellanoparlants: cap concurs de cap televisió espanyola acceptaria mai cap paraula en català o èuscar en un programa televisiu espanyol produït en castellà. Per això, s'ha defensat que Ferrer hagi estat impecable honorant el català a la televisió pública catalana.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 783 lectors

Meme