Lloret de Mar: fugat l'assassí txetxè Rassoul Bissoultanov, professional de la lluita lliure, que va matar d'una pallissa en una discoteca l'italià Niccolò Ciatti de 22 anys

19 de juliol de 2022

Lloret de Mar: fugat l'assassí txetxè Rassoul Bissoultanov, professional de la lluita lliure, que va matar d'una pallissa en una discoteca l'italià Niccolò Ciatti de 22 anys

El pare de la víctima italiana ha manifestat que es tracta d'una fugida completament organitzada: l'immigrant assassí de Txetxènia no s'ha presentat als jutjats per firmar abans d'entrar a la presó

 
Redacció

Ahir, dilluns 18 de juliol de 2022, es va saber que s'ha fugat l'assassí txetxè Rassoul Bissoultanov, professional de la lluita lliure, que va matar d'una pallissa en una discoteca de Lloret de Mar l'italià Niccolò Ciatti de 22 anys.

 
Modus operandi

L'immigrant txetxè Rassoul Bissoultanov ha fugit de la justícia després de ser condemnat pel crim del jove de 22 anys a qui va matar d'una pallissa en una discoteca de Lloret de Mar (Selva).

Ara mateix, per tant, l'assassí de Niccolò Ciatti està en llibertat, circumstància que el pare de la víctima italiana ha manifestat que es tracta d'una fugida completament organitzada.

 
Mesures penals

L'assassí de Txetxènia està en crida de cerca i captura per segona vegada. En aquest sentit, el primer cop va ser quan un jutjat d'Itàlia el va deixar en llibertat per un error administratiu, mentre que la segona vegada va ser fa menys de dues setmanes quan els Mossos d'Esquadra ja va més de cinc dies que estan buscant-lo.

Des de dimecres passat, 13 de juliol de 2022, que Rassoul Bissoultanov no s'ha presentat als jutjats per firmar abans d'entrar a la presó.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme