Lleida: nova baralla amb ganivets entre immigrants marroquins al carrer Tallada de la capital del Segrià

31 de juliol de 2021

Lleida: nova baralla amb ganivets entre immigrants marroquins al carrer Tallada de la capital del Segrià

A Lleida, municipi amb un 19’5% d’immigració, ha estat detingut un immigrant d’origen marroquí acusat d’un delicte de lesions i danys contra el mobiliari urbà en una segona baralla

 
Redacció

Dies després que un parell d’immigrants africans es barallessin a ganivetades enmig del carrer i a plena llum del dia, s'ha produït una nova baralla amb ganivets entre immigrants d’origen marroquí al carrer Tallada, al Barri Antic de Lleida, municipi amb un 19’5% d’immigració segons l’Idescat.

 
Mesures penals

S’ha detingut un dels agressors per un delicte de lesions i dany al mobiliari urbà, atès que un tercer implicat va aparèixer a comissaria amb una ferida oberta al cap després que un dels immigrants l’estabornís contra un senyal de trànsit, el qual ha requerit de sis punts de sutura.

Així, el detingut estaria sota una pena de presó d’entre 3 mesos i 3 anys pel que fa al delicte de lesions segons l’article 147 del Codi Penal, mentre que els danys al mobiliari urbà quedarien en multa.

 
Augment dels delictes de lesions

Tal com indica el Mapa Delinqüencial, centrant les dades a l’Àrea Bàsica Policial (ABP) del Segrià, les Garrigues i el Pla d’Urgell, on s’ubica Lleida, encapçala la zona amb més delictes de lesions comesos el primer trimestre d’enguany a Catalunya, amb 200 casos registrats.

Tanmateix, constatant un augment dels casos que va trobar un pic l’any 2019, amb 1.054 delictes de lesions, i que tan sols va reduir-se als 856 a causa de la pandèmia, el 2020, malgrat que l’increment ha estat d’aproximadament un 6% anual des del 2016, però presentant un augment del 59% de les lesions entre el 2015 i el 2019 —passant de 895 a 1.054 casos.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme