Lleida: detingut un marroquí de 29 anys per robar amb violència en un establiment de l'Eix Comercial, al carrer Sant Antoni

23 de setembre de 2021

Lleida: detingut un marroquí de 29 anys per robar amb violència en un establiment de l'Eix Comercial, al carrer Sant Antoni

Presentant la víctima denúncia en dependències dels Mossos d’Esquadra, va fomentar que una patrulla de la Policia Urbana localitzés i detingués el lladre marroquí al carrer Scala Dei, al Barri Antic de Lleida

 
Redacció

Abans-d'ahir, 21 de setembre de 2021, com avançava Segre.com, vora tres quarts d'onze de la nit, una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida va procedir a la detenció d'un marroquí de 29 anys amb les inicials del nom i els cognoms A.B.H. per un robatori amb violència que havia tingut lloc el dia abans, 20 de setembre de 2021, en un establiment de l'Eix Comercial, al carrer Sant Antoni de Lleida.

 
Modus operandi i malestar ciutadà

Presentant la víctima denúncia en dependències dels Mossos d’Esquadra, va fomentar que una patrulla de la Policia Urbana, tan bon punt en fa ser coneixedora dels fets, aconseguís localitzar l’autor al carrer Scala Dei, al Barri Antic de Lleida. Així mateix, els agents policials van procedir a detenir el lladre violent marroquí.

Paral·lelament, els comerciants del carrer Sant Antoni van denunciar a principis de setembre d'enguany, 2021, un increment dels furts que provoca que se sentin insegurs. Afirmen que es produeixen pràcticament cada dia i que els Mossos d’Esquadra estan al corrent de la situació, però no poden actuar si no es formalitzen denúncies. En aquest sentit, afirmen que algun dels establiments ha patit fins i tot diversos robatoris el mateix dia i en una botiga han decidit lligar la roba als penjadors per evitar que se l’emportin els lladres.

 
Mesures penals

El robatori amb força és un delicte que consisteix a fer mal algun objecte material per apropiar-se d'alguna cosa que no li pertany. Es tracta d'una de les modalitats de delicte de robatori que existeixen: robatori amb força en les coses i robatori amb violència en les persones.

Així mateix, segon l'article 240 del Codi Penal, el culpable de robatori amb força en les coses serà castigat amb la pena de presó d'un a tres anys. Per altra banda, s'ha d'imposar la pena de presó de dos a cinc anys quan es doni alguna de les circumstàncies que preveu l'article 235 del mateix cos legal.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme