L’Hospitalet de Llobregat: immigrant indi agradeix sexualment dues menors

1 d'octubre de 2020

L’Hospitalet de Llobregat: immigrant indi agradeix sexualment dues menors

L’Hospitalet de Llobregat, amb un 31,56% d’immigració, va registrar el 2019 un increment del 138,1% dels casos d’agressions sexuals i 66,67% de les agressions sexuals en un any

 
Redacció

El passat 24 de setembre de 2020, els Mossos d’Esquadra van detenir un immigrant d’origen indi per agressió sexual contra dues menors a l’Hospitalet de Llobregat.

Els fets es remunten a dies abans, el 19 de setembre de 2020, quan la Unitat d’Investigació de l’Hospitalet va començar a investigar la denúncia de tocaments a una menor d’edat al migdia i a la via pública; acte frustrat, tanmateix, per un grup de joves que va acudir-ne a l’auxili.

L'endemà, l’immigrant va procedir a realitzar els mateixos actes contra una altra menor amenaçant-la amb un ganivet, però va aconseguir fugir .

 
Les penes del delinqüent

Passat a disposició judicial, el jutge instructor n’ha decretat l’ingrés a presó d’acord amb l’article 182 del Codi Penal, que castiga els fets amb la “pena de presó d’un a tres anys” i per la qual la Llei d’Estrangeria, en cas de mancar de permís de residència o papers, n’encetaria l’expulsió regulada a l’article 57.

L’Hospitalet de Llobregat, amb un 31,56% d’immigració, va registrar el 2019 a la seva Àrea Bàsica Policial, segons el Mapa Delinqüencial de Catalunya, un total de 75 abusos sexuals i 50 agressions sexuals, un increment del 66,67% i del 138,1% respecte el 2018, amb 45 i 21 casos registrats, respectivament.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 783 lectors

Meme