L'Hospitalet de Llobregat: detingut un immigrant de 19 anys de nacionalitat dominicana al carrer de Rosselló per haver presumptament assassinat un immigrant marroquí el 27 de novembre de 2021

4 de febrer de 2022

L'Hospitalet de Llobregat: detingut un immigrant de 19 anys de nacionalitat dominicana al carrer de Rosselló per haver presumptament assassinat un immigrant marroquí el 27 de novembre de 2021

De matinada, els agents policials especialitzat dels Mossos d'Esquadra, la Brimo, han accedit al domicili del presumpte assassí dominicà i, havent escorcollat el pis, l’han detingut i traslladat a la comissaria de les Corts

 
Redacció

A la matinada d'abans d'ahir, dimecres 2 de febrer de 2022, a la ciutat de L'Hospitalet de Llobregat va ser detingut un immigrant de 19 anys de nacionalitat dominicana al carrer de Rosselló per haver presumptament assassinat un immigrant marroquí el 27 de novembre de 2021.

 
D'on és el presumpte assassí detingut?

Tal com ha avançat El Caso, els agents de la policia catalana van poder detenir al carrer de Rosselló de la segona ciutat de Catalunya. El presumpte assassí és un immigrant de 19 anys de nacionalitat dominicana, al qual se li imputa la seva presumpta relació amb l’assassinat del jove Soulayman, un altre immigrant però de nacionalitat marroquina el proppassat 27 de novembre de 2021.

L'immigrat marroquí assassinat va ser apunyalat al pit en una baralla a la plaça de Can Fabra, al districte barceloní de Sant Andreu. Així mateix, la conseqüència d'una baralla per una discussió d'un botellot, en què hi van participar diferents immigrants joves, va ser una víctima ferida molt greu i en un estany d’aigua que hi ha al centre de la plaça, i que ha estat clau per identificar el presumpte assassí dominicà.

 
Mesures penals

En aquest sentit, de matinada, els agents policials especialitzat dels Mossos d'Esquadra, la Brimo, han accedit al domicili del presumpte assassí dominicà i, havent escorcollat el pis, l’han detingut i traslladat a la comissaria de les Corts. En acabat, ha passat a disposició judicial.

D'aquesta manera, es tanca el batejat cas Estany, el qual va ser anomenat així fruit del nom de la zona d’aigua en què va acabar la baralla que va causar la mort de l'immigrant marroquí Soulayman. Això no obstant, aquesta investigació s’ha allargat diversos mesos, i segons fonts policials encara no s’ha tancat i continua sota secret de sumari.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme