L'Hospitalet de Llobregat: detingut el depredador sexual peruà que ha estrangulat a cinc dones a les porteries de casa seva

17 de setembre de 2021

L'Hospitalet de Llobregat: detingut el depredador sexual peruà que ha estrangulat a cinc dones a les porteries de casa seva

Els quatre atacs han estat comesos per l'agressor sexual peruà a la ciutat metropolitana de l'Hospitalet de Llobregat, mentre que el cinquè i últim ha succeït a Barcelona, al districte de Sants-Montjuïc

 
Redacció

El passat dilluns, 13 de setembre de 2021, els Mossos d'Esquadra van detenir el depredador sexual peruà que ha estrangulat a cinc dones a les porteries de casa seva a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès). En conjunt, per els quatre atacs han estat comesos a la ciutat metropolitana de l'Hospitalet de Llobregat, mentre que el cinquè i últim ha succeït a Barcelona, concretament al districte de Sants-Montjuïc.

Paral·lelament a la violència de la violació de domicili a les porteries, dues víctimes de la depredació sexual de l'immigrant peruà van patir a més penetració vaginal.

 
Modus operandi del depredador sexual i immigrant peruà

Les agressions sexuals que ha comès l'immigrant peruà s'han produït entre el 5 de juliol i el 13 de setembre d'enguany, 2021. El detingut, un home de 26 anys i nacionalitat peruana, ha estat arrestat en el que es considera que és la seva residència habitual a la segona ciutat de Catalunya, l'Hospitalet del Llobregat, i a pocs metres dels fets delictius.

Segons fonts policials, el presumpte atacant actuava de nit i principalment els caps de setmana. Les víctimes que escollia eren noies joves i a continuació, tan bon punt les seleccionada, les seguia i accedia fins a la porteria dels edificis on residien i aleshores actuava abans que la porta no es tanqués.

Tan bon punt ja havia violat el domicili, l'immigrant peruà les abordava salvatjament, les colpejava, les estrangulava i les amenaçava verbalment amb el fi d'abusar sexualment d'elles. En molts d'aquests casos, segons han informat fonts de la policia catalana, les noies queien inconscients a terra, moment en què l'agressor aprofitava l'abatiment de les dones agredides per violar-les.

 
Mesures penals

Si bé la investigació policial continua oberta i no es descarta que el detingut tingui relació amb agressions d'anys anteriors, l'agressor tanmateix no no té antecedents policials coneguts. Amb tot, l'individu ha passat aquest dijous, 16 de setembre de 2021, a disposició del jutjat d'instrucció número 2 de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) i el jutge ha decretat el seu ingrés a la presó.

Per altra banda, s'ha de castigar com a responsable d'un delicte d'agressió sexual, tal com estableix l'article 178 del Codi Penal, el qual atempti contra la llibertat sexual d'una altra persona, utilitzant violència o intimidació. Això vol dir que la violació sexual està regulada a l'article 179 del mateix cos legal i que és una forma agreujada de l'agressió sexual. En aquest cas, hi ha accés carnal per via vaginal, anal o bucal, o l'accés de membres corporals o objectes per via vaginal o anal. Per tant, les penes de l'agressió sexual i violació seran, pel delicte de agressió sexual, d'1 a 5 anys, i pel delicte de violació sexual, de 6 a 12 anys.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 875 lectors

Meme