L'extrema esquerra CUP ataca Joan Ignasi Elena (ERC) pel fet que les agents dels Mossos detinguin altres dones

10 de març de 2022

L'extrema esquerra CUP ataca Joan Ignasi Elena (ERC) pel fet que les agents dels Mossos detinguin altres dones

Changue (CUP) ha reivindicat el feminisme radical com a motor d'adoctrinació de la societat catalana perquè tothom pensi igual tothom, i es talllin carreteres, s'obstaculitzen desnonaments o es derogui la llei d'estrangeria

 
Redacció

En un nou episodi de l'extrema esquerra CUP, la diputada cupaire Basha Changue (CUP) des del faristol del Parlament ha acusat Joan Ignasi Elena (ERC) perquè les agents policials dels Mossos detinguin altres dones, tot i que aquestes han comès un fet delictiu.

 
CUP: partit processista contrari a l'ordre públic

Coincidint amb el Dia de la Dona Treballadora, el 8 de març, data polemitzada per l'esquerra, la CUP ha aprofitat per carregar contra el govern de Pere Aragonès (ERC) que ha apuntalat amb la seva investidura i suport parlamentari. La diputada cupaire Basha Changue (CUP) des del faristol del Parlament ha criticat que els cossos policials detinguin companyes agents policials si aquestes 'pinten i cremen el que calgui' quan es manifestin al carrer.

A més, Changue (CUP) ha proferit una oposició radical contra l'estratègia de la Conselleria d'Interior, dirigida per Joan Ignasi Elena (ERC), d'augmentar el número de dones dins del cos dels Mossos d'Esquadra atès que d'aquesta manera el Govern, feminitzant el cos de la policia catalana, farà que les dones policia detinguin altres dones si aquestes cometessin un fet delictiu.

 
Apologia de l'extrema esquerra des del Parlament estant

D'aquesta manera, Changue (CUP) ha reivindicat el feminisme radical com a motor d'adoctrinació de la societat catalana perquè tothom pensi igual, i ha aplaudit les dones que tallen carreteres, que obstaculitzen desnonaments o exigeixen la derogació de la llei d'estrangeria.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme