L'exemple de Kanye West: com afrontar la intolerància de l'esquerra radical

10 d'agost de 2020

L'exemple de Kanye West: com afrontar la intolerància de l'esquerra radical

Tant bon punt l’artista va mostrar el seu suport a Donald Trump va rebre atacs de la CNN

 
Redacció

Divendres passat, el presentador Tucker Carlson, de Fox News, va obrir el seu programa amb una revisió sobre les reaccions violentes de l’esquerra nord-americana i els mitjans de comunicació contra la recent participació en la política del cantant de rap Kanye West. Especialment, pel que fa a l’avortament. Una qüestió molt soferta per l’artista arran que, com va expressar durant un míting, la seva mare va salvar-li la vida en negar-se a l’avortament que en plantejava el pare perquè “estava molt atrafegat”.

Kanye West no és l’únic exemple del que, com expressa Carlson, haurien de ser “qüestions del nucli conservador” i de les quals, d’acord amb el presentador, els republicans electes no en parlen “perquè tenen por”. La reconeguda estrella del pop Justin Bieber fa temps que expressa públicament la seva fe cristina —recentment batejat junt amb la seva dona, Hailey Bieber, confessant el seu “amor i creença en Jesús”— animant als seus fans i seguidors a acceptar la cristiandat.

I malgrat que allò que expressen aquestes veus improbables no sigui “conservador” i “ni tan sols intel·ligible”, Carlston considera que cal parar atenció, especialment i atès que “és difícil cancel·lar un individu així”, a les tàctiques de l’esquerra radical i el Partit Demòcrata per “desacreditar ad hominem” aquells qui no combreguen amb el seu ideari, com ara l’artista afro-americà Kanye West. A qui han decidit atacar “com un malalt mental”.

 
Atacs irracionals contra Kanye West

Segons Tucker Carlson, quan “no pots” atacar un personatge de gran rellevància mediàtica com Kanye West, “l’ataques com a persona”. Si bé fa quatre anys un reportatge de la CNN sobre Kanye West descrivia alguns dels seus moments com a ‘controvertits’, tant bon punt com l’artista va mostrar el seu suport a Donald Trump, el presentador de la CNN John Berman, va començar a fer-se “noves preguntes sobre la salut mental de Kanye West”. Afegint, per part del comentarista Bakari Sellers, que la seva figura “clarament vulnerable” estava sent utilitzada “per desviar vots de Joe Biden”.

Amb això, Carlson considera que l’esquerra radical i els demòcrates “estan amoïnats per l’amenaça que representa West per l’ortodòxia del Partit Demòcrata i, per tant, pel seu poder”, fet pel qual adopten el rol “d’infermeres psiquiàtriques” per desacreditar el cantant. Així mateix, reprenent l’oposició a l’avortament —qüestió, entre d’altres, que West ha començat a qüestionar-se i, de fet, defensa— “el gran problema per l’esquerra” és que “és possible que la gent l’escolti”. Sobretot, en fer palès la “insultantment estúpida” relació entre la preocupació per “les vides dels afro-americans” i la volença de “més clíniques d’avortament als barris negres”.

 
Planned Parenthood i l’extermini de la població negra

Durant la recerca personal de Kanye West sobre l’avortament i “qüestions fonamentals sobre la vida i els nens, i el que succeeix quan es mor”, el cantant “va començar a assenyalar alguns dels fets més inconvenients que l’esquerra progressista” vol que la gent oblidi. Com ara, dada verídica que va piular West al seu compte personal de Twitter, que “més de 22.500.000 nadons negres han estat avortats en els darrers 50 anys”. La resposta dels mitjans va ser dir que “no està bé i que preguem per ell”.

Com bé recorda Carlston, “el que també és cert és que Planned Parenthood —una clínica d’anticoncepció estatunidenca— va ser fundada per algú que volia menys persones negres”. Aquesta persona va ser Margaret Sanger, qui “una vegada es va preguntar en veu alta sobre els aspectes ‘d’exterminar la població negra’”. Aquesta informació, entre d’altres, va fer que West “reconsiderés la seva visió del món”.

Kanye West no es deixa “controlar”, en paraules seves, “pel concepte de racisme perquè saben que som un poble emocional molt orgullós”. Com expressa Tucker Carlson, “no és d’estranyar que l’odiïn”. Afegint, respecte les especulacions sobre la seva salut mental, que, en cas que sigui certa la seva hipotètica bogeria, “sovint són només els bojos aquells qui poden veure el món amb claredat”.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 875 lectors

Meme