L'ex-president Torra (JxCat) diu que ell i el seu mandat són l'exemple del que no ha de tornar a passar i que cal fer la independència

1 d'abril de 2021

L'ex-president Torra (JxCat) diu que ell i el seu mandat són l'exemple del que no ha de tornar a passar i que cal fer la independència

Quim Torra (JxCat) vol i dol: confessa la seva incapacitat com a president de la Generalitat de Catalunya per fer i exercir la independència durant una entrevista a 'Tot es mou' (TV3) mentre demana que es faci i s'exerceixi

A fi de pal·liar la perifèria política on ara orbiten els de Carles Puigdemont (JxCat), tot frustrant la investidura de Pere Aragonès (ERC) a base de constants desavinences, JxCat advoca pel victimisme com a referència per la causa processista.

Exemple d’això, ahir, 30 de març de 2021, en una entrevista a Tot es mou de TV3, quan l’ex-president Quim Torra (JxCat) va expressar que el seu mandat és un exemple del que no ha de tornar a passar mentre manifesta que cal fer la independència.

Així ho constata a Les hores greus (Símbol Editors), el dietari en què Torra confessa la seva incapacitat com a president de la Generalitat de Catalunya i, al seu torn, carrega els neulers del seu desgovern a Aragonès, qui no ha estat investit president de la Generalitat de Catalunya ni en primera volta ni segona volta.

 
Torra, l'ex-president que vol i dol

Recalcant que no veu un full de ruta clar i que cal una coalició a tres partits entre ERC, CUP i JxCat per a respondre al més del 50% de vots independentistes i la majoria absoluta en escons, Torra carrega contra el diàleg que ERC vol establir amb l'Estat espanyol perquè aquest no pactarà un referèndum d’autodeterminació.

Tanmateix, si bé admet que el seu mandat és l'antítesi per a fer i exercir la independència, no comparteix tampoc quines cartes caldrien jugar a efectes d'aconseguir tal propòsit. Mentrestant, lloa que es respecti públicament la figura del president de Catalunya.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme