L'ex-president del Barça Sandro Rosell s'està plantejant presentar-se a les eleccions municipals de 2023 per expulsar de la batllia barcelonina l'extrema esquerra d'Ada Colau (BeC)

11 de juliol de 2022

L'ex-president del Barça Sandro Rosell s'està plantejant presentar-se a les eleccions municipals de 2023 per expulsar de la batllia barcelonina l'extrema esquerra d'Ada Colau (BeC)

L'ex-dirigent blaugrana considera que la ciutat necessita despertar del malson de l'extrema esquerra d'Ada Colau (BeC) i recuperar el lideratge que va tenir amb els Jocs Olímpics del 1992

 
Redacció

Dimarts de la setmana passada, 5 de juliol de 2022, l'ex-president del Barça Sandro Rosell va confirmar que s'està plantejant presentar-se a les eleccions municipals de 2023 per expulsar de la batllia l'extrema esquerra d'Ada Colau (BeC).

 
Barcelonins catalanistes de sempre contra l'amenaça de l'extrema esquerra

L'any que ve hi haurà una contesa electoral: les eleccions municipals de 2023. En aquest sentit, l'ex-president del FC Barcelona Sandro Rosell ha confirmat que s’està plantejant seriosament presentar la seva candidatura com a alcaldable per la capital catalana. Així ho apunta en una entrevista a El Periódico, recentment publicada, on assegura que, si acabés decidint-se a fer el pas, seria per liderar una llista independent sense afiliació política.

L'ex-dirigent blaugrana ha fet públic que prendrà una decisió abans de Nadal, atès que amb un grup d’amics i companys es confessen ser uns enamorats de Barcelona i creuen que han de fer alguna cosa per salvar el cap i casal català. Al seu torn, Rosell afirma que la seva candidatura estraria formada per un grup de gestors de diferents ideologies i sense cap vinculació als partits clàssics.

Així mateix, Rosell considera que la ciutat necessita despertar del malson de l'extrema esquerra d'Ada Colau (BeC) i recuperar el lideratge que va tenir amb els Jocs Olímpics del 1992, un objectiu que voldria aconseguir amb una gestió completament alternativa a la política tradicional, tant processista com unionista.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme