L'ex-director de TV3 Vicent Sanchis critica la continuïtat del govern autonòmic de Pere Aragonès (ERC) perquè no sap cap a on va i en qüestiona la presència de JxCat

7 d'agost de 2022

L'ex-director de TV3 Vicent Sanchis critica la continuïtat del govern autonòmic de Pere Aragonès (ERC) perquè no sap cap a on va i en qüestiona la presència de JxCat

El periodista Vicent Sanchis critica a El Món els constants lliuraments del sainet fratricida processista entre ERC i JxCat, assenyalant per què ERC i JxCat mantenen el govern autonòmic si no tenen una sola veu

 
Redacció

El passat dimecres, 3 d'agost de 2022, l'ex-director de TV3 Vicent Sanchis va criticar la continuïtat del govern autonòmic de Pere Aragonès (ERC) perquè no sap cap a on va i en qüestiona la presència de JxCat.

 
Governar l'autonomia o fer i exercir la independència?

El periodista Vicent Sanchis critica els constants lliuraments del sainet fratricida processista entre ERC i JxCat en un article publicat a El Món. A propòsit, l'ex-director de TV3 pensa en veu alta i pregunta per què ERC i JxCat mantenen el govern autonòmic si no saben tenir una sola veu en, per exemple, el cas de Laura Borràs (JxCat).

D'una banda, la Fiscalia demana sis anys de presó i vint-i-un d'inhabilitació per a la presidenta del Parlament de Catalunya per prevaricació i falsedat documental. D'altra banda, Sanchis enraona que JxCat opta per ser al govern autonòmic quan considera que la seva líder és víctima de la persecució fiscal i policial més infame, mentre que ERC afirma que menteix i que hi ha indicis evidents per considerar-la una corrupta.

 
L'extrema esquerra de Colau (BeC) perjudica als catalans de Barcelona

A tot això, Sanchis, en una altra opinió publicada en el mateix diari digital, carregava contra l'alcaldessa Ada Colau (BeC). El periodista assenyala que la governança de l'extrema esquerra a Barcelona ha provocat que sigui la ciutat moribunda del gest i la impotència, i que no perjudica els especuladors, perjudica a tothom.

L'autor de l'opinió exposa que el més negatiu del segon mandat de Colau (BeC) és que representa un model de gestió municipal que està creant que Barcelona accentuï encara més la residualització, la satel·lització i la provincianització. Dit d'una altra manera, Sanchis contraposa que ara mateix la ciutat no manté la importància al mapa del sud d’Europa ni pot exercir la capitalitat efectiva de Catalunya.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme