L'ex-diputat Joan Ferran (PSC), víctima d'una okupació al pis de la seva mare morta, afirma que la legislació protegeix als okupes i l'esquerra no fa res per canviar-ho

25 d'octubre de 2021

L'ex-diputat Joan Ferran (PSC), víctima d'una okupació al pis de la seva mare morta, afirma que la legislació protegeix als okupes i l'esquerra no fa res per canviar-ho

L'ex-diputat socialista creu que un dels problemes amb l'okupació és que la legislació actual no protegeix la propietat privada com mereixen els legítims propietaris i critica que l'esquerra no defensi la democràcia liberal

 
Redacció

En una entrevista amb E-notícies, ahir, 24 d'octubre de 2021, l'ex-diputat Joan Ferran (PSC), víctima d'una okupació al pis de la seva mare morta, afirma que la legislació protegeix als okupes i l'esquerra no fa res per canviar-ho.

 
Un polític que pateix la xacra social de l'okupació

Ferran (PSC), qui va ser portaveu socialista adjunt al Parlament entre el 2006 i el 2010, ha viscut en la pròpia pell què és l'okupació d'un immoble: uns okupes han okupat el pis de la seva mare, qui va morir fa poc i per això l'ha heretat.

Aquest immoble, ha estat víctima de fins tres okupacions. A més, ha estat focus de situacions que han comportat lesions, judicis i amenaces.

L'ex-dirigent socialista comenta que ha anat a judici i els okupes expliquen que han comprat el pis a un senyor que es diu Jordi, del qual en desconeixen el cognom, i que han pagat 1.500 euros i que ara el pis és seu.

 
L'esquerra no protegeix la propietat privada

L'immoble estava valorat en uns 230.000 euros en el moment que van decidir vendre'l en morir la seva mare, i finalment la família Ferran va haver de vendre'l per menys de la meitat. Ferran (PSC) confessa que ha perdut molts diners entre advocats, aigua i electricitat.

D'altra banda, l'ex-diputat socialista creu que un dels problemes amb l'okupació és que la legislació actual no protegeix la propietat privada com mereixen els legítims propietaris. A més, crítica que l'esquerra no defensi i preservi allò fonamental en la democràcia liberal.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 785 lectors

Meme