L'ex-diputat Eduard Pujol (JxCat), víctima d'una denúncia falsa: la dona amb qui mantenia una relació serà jutjada

19 de gener de 2022

L'ex-diputat Eduard Pujol (JxCat), víctima d'una denúncia falsa: la dona amb qui mantenia una relació serà jutjada

El jutge conclou que la dona que va acusar falsament Eduard Pujol, coneguda amb les inicials ER, va aprofitar la condició de diputat del polític de JxCat per sotmetre'l a accions de pressió, acovardiment i difamació

 
Redacció

Ahir, 18 de gener de 2022, finalment l'ex-diputat Eduard Pujol (JxCat) va passar de presumpte assetjador a víctima: la dona amb qui mantenia una relació serà jutjada després denunciar-lo falsament.

Les dones acusadores van posar els suposats fets en coneixement del partit, però mai van acudir a la policia ni a la justícia. Pujol (JxCat), que es va veure forçat a dimitir, va contraatacar temps després i es va querellar per injúries i calúmnies.

 
Eduard Pujol, víctima de la ira del feminisme radical

L'ex-diputat de Junts per Catalunya Eduard Pujol (JxCat) ha guanyat un nou combat a la batalla que lliura per restaurar el seu honor i girar pàgina a un dels episodis més negres de la seva vida: un jutge de Barcelona ha deixat a un pas de la banqueta dels acusats una de les dues dones que van denunciar-lo per presumpte assetjament sexual.

Les recerques contra les dues dones, que havien mantingut una relació sentimental amb Pujol, les dirigeixen dos jutges de Barcelona. Una ha arribat al final. Segonts la interlocutòria a què ha accedit El País, el jutge conclou que ER va aprofitar la condició de diputat de Pujol per sotmetre'l a accions de pressió, acovardiment i difamació. D'altra banda, E. va acabar imputant-li falsament actes d'agressió que van valer a Pujol l'escarni públic i la seva carrera política.

A tot això, tal com relata la interlocutària, E. va posar els fets en coneixement del partit al costat de NL, una regidora de JxCat a la comarca del Maresme amb què Pujol havia iniciat una altra relació. Totes dues van dir haver estat víctimes d'assetjament sexual. Tot i que va negar els fets, Pujol (JxCat) va dimitir immediatament del seu càrrec com a portaveu parlamentari i de la seva condició de diputat. Però com que les dones no van concretar els mesos següents cap denúncia, el partit processista liderat per Carles Puigdemont (JxCat) va reconsiderar la seva postura. Finalment, el juny del 2021, JxCat va decidir tornar a Pujol el carnet de militant i li va demanar disculpes. Amb tot, la causa contra NL, també investigada per injúries i calúmnies, continua oberta.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme