L'escriptor Jordi Galves al Tot es mou (TV3) contrari a la rebaixa de nivell de l'ensenyament: s'aprova l'alumnat perquè les xifres no ens convenen

21 de novembre de 2021

L'escriptor Jordi Galves al Tot es mou (TV3) contrari a la rebaixa de nivell de l'ensenyament: s'aprova l'alumnat perquè les xifres no ens convenen

Segons Galves, a Catalunya s'està convertint les aules catalanes en un berenar de negres perquè s'aprova indiscriminadament l'alumnat català: 'així, estarem contents, enganyats però contents'

 
Redacció

El passat dijous, 18 de novembre de 2021, l'escriptor Jordi Galves al Tot es mou (TV3) es va mostrar contrari a la rebaixa de nivell de l'ensenyament: s'aprova l'alumnat perquè les xifres no ens convenen.

 
El baix nivell a l'Ensenyament

Galves ha exposat clarament la deriva educativa que pateix Catalunya. En aquest sentit, ha afirmat que els joves francesos tenen més possibilitats i capacitats de cercar feina a França, el seu país, perquè tenen un model d'Ensenyament millor que el català.

D'altra banda, ha manifestat que a Catalunya s'està convertint les aules catalanes en un berenar de negres perquè s'aprova indiscriminadament l'alumnat català.

Dit això, fruit d'aquesta espiral de decadència, Galves comparteix que el que s'està fent és aprovar-los a tots perquè les xifres no convenen, i que per conseqüent així estarem contents, enganyats però contents.

 
Les noves generacions de catalans són un desastre

Tots els indicadors internacionals del sector educatiu revelen que l'ensenyament de primària i secundària, com també a nivell universitari, és en general un desastre, segons Galves.

A propòsit, Galves ha lamentat que és el govern català que va a Finlàndia a aprendre com s'ensenya i no a l'inrevés.

A més, ha comentat que els títols universitaris en ensenyament estan totalment desprestigiats a l'Estat espanyol, al·ludint a les titulacions fraudulentes que tenen Pedro Sánchez (PSOE) i Pablo Casado (PP).
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme