Les 'obvietats' que la Generalitat ignora: el català, els MENA i els valors occidentals

5 d'agost de 2020

Les 'obvietats' que la Generalitat ignora: el català, els MENA i els valors occidentals
Fotografia per: David Zorrakino

La campanya de Chakir El Homrani no atén el baix ús habitual de la llengua catalana, els conflictes dels MENA i la protecció de la tradició judeocristiana

 
Redacció

El passat 24 de juliol, la Generalitat de Catalunya va llençar una campanya impulsada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de Chakir El Homrani (ERC), Defensem el que és obvi, amb l’objectiu de “sensibilitzar la ciutadania del dret i l’obligació de lluitar contra qualsevol mena de discriminació”. Etzibant, a més, que “ser una societat cohesionada i alhora diversa esdevé imprescindible per enfortir el desenvolupament del país”.

Una campanya institucional que, sobre la base kumbayà que “totes les persones som iguals i compartim els mateixos drets”, bàsicament il·lustra la subordinació de la Generalitat a favor de la immigració il·legal, les teories socials de gènere i sexualitat de l'esquerra radical i altres proclames post-marxistes, les quals abandonen altres qüestions primordials per a Catalunya com l'ús de la llengua catalana, que, precisament, es presenta amb faltes d’ortografia en els textos dels cartells propagandístics.

O, en altres paraules, assistim a una ràfega propagandística d’imatges sensibleres, acompanyades de vídeos i falques radiofòniques, que rere el lema “7,5 Milions de futurs” han costat 81.750€ segons el registre públic de contractes de la Generalitat de Catalunya. Alhora, una campanya que, juxtaposada amb els 1,4 milions d’euros en una subvenció de 2.685€ per cada particular que contracti una immigrant il·legal, palesen clarament els objectius de Chakir El Homrani al capdavant del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i, en suma, el paper d’ERC en aquesta cartera governamental de la coalició processista presidida per Quim Torra.


Les "obvietats" descartades a posta

Tanmateix, potser Chakir El Homrani i la resta d’esbirros del processisme haurien de tenir en compte altres “obvietats” de més urgència. Aquestes, són: (1) l’ús habitual de la nostra llengua tan sols representa un miserable 36’1% en la població de Catalunya, (2) una part massa important dels menors estrangers no acompanyats —tutelats per la Generalitat i que no fomenta la seva assimilació ni l’ús del català— delinqueix de forma reincident i progressiva atemptant contra la nostra seguretat ciutadana, i (3) la combinació de la pèrdua de la identitat catalana i l’homologació institucional dels costums forans, com la permissivitat de les tradicions islàmiques. Descartar a posta tots aquests punts comporta encaminar el poble de Catalunya a l'extinció, condemnat al jou d’un pensament únic que el propi govern dels catalans finança, promociona i normalitza.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 783 lectors

Meme