Laura Vilagrà (ERC) menteix: la número 2 de Pere Aragonès ha viscut tota la vida de la política

2 de desembre de 2020

Laura Vilagrà (ERC) menteix: la número 2 de Pere Aragonès ha viscut tota la vida de la política

Havent ostentat fins a sis càrrecs públics, l’ex-delegada territorial del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central assegura falsament que aportarà sang nova al processisme

 
Redacció

Dilluns, 30 de novembre de 2020, l’ex-diputada Laura Vilagrà va ser escollida a dit com a número 2 de la candidatura d’ERC a les eleccions del 14-F. A proposta de l’Executiva Nacional del partit perquè aparentment es tractaria d'un perfil que es desvincula de les “rivalitats personals” amb altres formacions, mentre que es diu que aporta “sang nova”, la veritat és que Vilagrà mai no s’ha apartat de la política; de fet, n'ha viscut sempre.

Així les coses, a banda de mentir afirmant que no existeix una “campanya bruta” processista, assegura que l’objectiu d’ERC és “tancar files amb una estratègia conjunta”, tot i que reconeix que el camí a la independència és encara lluny. Fet pel qual, considera, tot falsejant la seva carrera laboral, quan és completament política, que el seu paper a la política catalana serà capaç d’aportar “entesa”. És a dir, entesa per continuar ampliant els ingressos mitjançant els diners públics.

 
On és la vida “fora de la política” de Vilagrà?

El decurs polític de Vilagrà va començar com a consellera del Consell Comarcal del Bages entre el 1999 i el 2003 —on va esdevenir-ne gerent el 2019— i es va cristal·litzar com a batllessa de Santpedor, Bages, entre el 2003 i el 2015, malgrat que va ser-ne regidora el 1999, any en què va esdevenir alhora membre de l’Executiva Nacional de les JERC i responsable de Polítiques Institucionals del partit entre el 2001 i el 2002.

Des de la batllia del municipi, entre el 2008 i el 2009, també va esdevenir Secretària de Política Territorial i Medi Ambient del partit a nivell nacional, així com diputada al Parlament de Catalunya el 2006, bescanviant l’escó el 2011 per a esdevenir Delegada territorial del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central. Paral·lelament, ha estat formadora externa de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques i el 2018 va ser nomenada gerent de la Fundació Tutelar Santa Maria de Comabella (AMPANS).

 
Zero experiència laboral a la privada

Un cop més, tant els candidats tant d’ERC com de JxCat palesen una manca d’experiència al sector privat. Alhora, exposen el frau del processisme, un moviment populista autoritari assistit per personatges mantinguts amb diners públic, els quals basen l'acció política en viure de la independència com a esquer electoral.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 783 lectors

Meme