Laura Rosel (Catalunya Ràdio) defensa Alba Vergés (ERC) i ataca Oriol Mitjà

17 d'octubre de 2020

Laura Rosel (Catalunya Ràdio) defensa Alba Vergés (ERC) i ataca Oriol Mitjà

Laura Rosel va defensar la gestió de la Covid-19 per part del Govern, mentre que va atacar Oriol Mitjà perquè —segons la periodista— les declaracions d’un metge ara no convenen

 
Redacció

Ahir, 17 d'octubre de 2020, durant l’editorial d’El matí de Catalunya Ràdio, mitjà de comunicació públic, que depèn de la Generalitat de Catalunya, la periodista Laura Rosel va defensar la gestió de la Covid-19 per part del Govern, que fins ara ha deixat més de 13.500 morts i gairebé 165.000 casos positius.

Paral·lelament, va atacar un dels metges de referència de la pandèmia —sense mencionar-lo— quan aquest, Oriol Mitjà, ha posat al descobert les ineficaces i fatals mesures per eradicar la Covid-19 a Catalunya.

 
Una periodista autoritària

Rosel al·lega autoritàriament que les declaracions d’un metge com Oriol Mitjà sobre la consellera de Salut Alba Vergés (ERC) ara no convenen. A més, opina que d'aquesta manera es carrega la confiança en el Govern.

La periodista posa en dubte que la nefasta gestió de la pandèmia part de Vergés sigui veritat. Així, creu que la població és ignorant de mena i que ha de confiar cegament en el Govern perquè una situació de desconcert així ho demana. Rosel ha rebut crítiques fins i tot del propi Consell Professional de Catalunya Ràdio.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 783 lectors

Meme