L’Ajuntament de Berga, governat per CUP i ERC, boicotarà empreses israelianes en una nova mostra d'anti-semitisme

19 de juny de 2021

L’Ajuntament de Berga, governat per CUP i ERC, boicotarà empreses israelianes en una nova mostra d'anti-semitisme

Amnistia Internacional considera que l'organització terrorista islamista Hamàs (Palestina) vulnera constantment els Drets Humans, però el regidor Ramon Camps (ERC) ataca els israelians d'inhumans en comptes d'atacar els islamistes

 
Redacció

En un nou cop islamo-esquerranista perpetrat per les administracions catalanes contra l’Estat d’Israel, l’Ajuntament de Berga ha acordat boicotar empreses, institucions o organitzacions israelianes que no reconeguin Palestina.

Segons avançava Aquí Berguedà, la proposta també inclou promoure activitats per fomentar internacionalment el boicot a Israel mitjançant la campanya BDS (Boicot, Desinversions i Sancions), la qual infon l'anti-sionisme i, per tant, l'anti-semitisme, tractant falsament els jueus de supremacistes.

 
CUP i ERC, partits polítics anti-semites

La moció de rebuig, presentada pel Casal Panxo, ha comptat amb el suport de la CUP i ERC, constant l’abstenció de Junts per Berga i el vot en contra del PSC. Aquests darrers posicionaments, tot i que ambdós grups asseguren estar plenament d’acord amb la resta de punts, motivats pel fet que l’acord afectaria l’empresa israeliana ICL de les mines de Sallent, la qual va rebre una moció de suport l’any 2017 per evitar-ne el tancament i conseqüent atur dels treballadors.

 
La hipocresia de l'esquerra

Tanmateix, el consistori també instarà a la Generalitat de Catalunya a boicotar empreses israelianes i trencar-ne la relació, atès que tant ERC com CUP ataquen aquestes empreses perquè les acusen de ser còmplices de la vulneració de drets humans. Això no obstant, aquesta acusació xoca amb l'afirmació d'Amnistia Internacional, que assenyala al seu informe 2020/21 sobre la regió que és l'organització terrorista islamista Hamàs (Palestina) la que vulnera constantment els Drets Humans. En canvi, el regidor Ramon Camps (ERC) no ho veu i afirma contra els israelians que "si traspasses els drets humans, en part deixes de ser humà".
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme