La youtuber catalana Georgina Belles i el membre d’E-cristians Carles Ros afirmen que hi ha un intent de l'extrema esquerra de destruir la família i l'ensenyament

18 d'agost de 2021

La youtuber catalana Georgina Belles i el membre d’E-cristians Carles Ros afirmen que hi ha un intent de l'extrema esquerra de destruir la família i l'ensenyament

A la tertúlia setmanal de La Santa Espina que presenta Sílvia Orriols, Georgina Belles i Carles Ros han defensat la família, l’ensenyament i la normalitat de les relacions home-dona contra l’embat constant que pateixen

Redacció

Sílvia Orriols, regidora i promotora d’Aliança Catalana i presentadora del podcast setmanal de La Santa Espina, s’ha referit a dues dades per introduir la tertúlia setmanal. Per una banda, ha esmentat que hi ha només vora un 32% de catalanoparlants habituals al Principat, segons l’Idescat. Per altra banda, hi ha hagut un descens del 31% de naixements de catalans entre el 2008 i el 2019.

Així, Catalunya es troba en una situació de perill existencial, en què la seva supervivència es veu qüestionada. Sílvia Orriols ha defensat la importància de la família i la normalitat de les relacions entre gèneres per la pervivència cultural de la nació.

 
En defensa de la família

A la tertúlia hi ha participat Georgina Belles, youtuber conservadora i opinadora catalana que defensa la cultura catalana i la normalitat entre sexes en els seus vídeos virals. “Constantment se’ns està repetint que vivim en una societat masclista”, ha apuntat, sobre la voluntat d’enfrontar home i dona, motiu pel qual venen la idea que “som enemics entre nosaltres.”

Segons ha explicat, la voluntat de crispar la població ha de ser combatuda amb arguments. En aquest sentit, ha comentat que hi ha un estigma contra el jovent que vol iniciar una vida familiar convencional.

 
La crisi de l’ensenyament

Compartint la tertúlia hi havia Carles Ros, membre d’E-cristians que promou amb articles, vídeos i conferències els valors tradicionals d’occident. Ros ha compartit que hi ha un assalt coordinat contra la família: es promou l’aïllament individual, la malfiança entre home i dona i l’ús constant de les xarxes socials, en oposició a la comunicació cara a cara.

Ros ha explicat que hi ha mecanismes de transmissió cultural com la família o l’ensenyament que es troben en una marcada crisi. Ha denunciat els intents de desmantellar l’escola concertada, de rebaixar el nivell d’exigència de l’educació pública i afeblir l’autoritat dels mestres.

 
El futur és negre

Belles i Ros han estat d’acord que la crisi educativa fa el jovent manipulable, i per tant vulnerable a les campanyes de crispació de l’extrema esquerra o del govern de Pere Aragonès (ERC), qui, com ha apuntat Sílvia Orriols, ha creat una conselleria de feminisme radical, un destacament de càrrecs ben remunerats obsessionats a victimitzar les dones i a generar divisió i confrontació per raons de gènere.

Segons Belles i Ros, si bé el futur és negre, hi ha possibilitats de revertir la crisi de les institucions tradicionals, possibilitats que depenen de la capacitat d’opinar i argumentar lliurement de les persones amb esperit crític .
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme