La tertúlia d'‘El Món a RAC1’ de Jordi Basté proposa regalar papers als immigrants il·legals per evitar okupacions com la de l'incendi de Badalona

11 de desembre de 2020

La tertúlia d'‘El Món a RAC1’ de Jordi Basté proposa regalar papers als immigrants il·legals per evitar okupacions com la de l'incendi de Badalona

L'embolic de Neus Tomàs, Iñaki Ellakuria, Rafael Nadal i Joan Julibert: mentre culpen l'administració dels immigrants il·legals, proposen regalar els padrons

 
Redacció

Ahir, 10 de desembre de 2020, cobrint l’incendi a la nau industrial de Badalona, okupada per més d’un centenar d’immigrants il·legals d'origen gambià i senegalès, la tertúlia d'El Món de RAC1 de Jordi Basté va analitzar-ne aquest succés. Durant el transcurs de la mateixa, els tertulians convidats —Neus Tomàs, Iñaki Ellakuria, Rafael Nadal i Joan Julibert— han culpat les administracions de la immigració il·legal i la inseguretat que incardinen en la ciutadania insistint que això s'hauria evitat regalant-los els papers per residir a Catalunya.

Unes afirmacions que contrasten amb la realitat de la conducta dels immigrants il·legals i alhora okupes que, com en la situació del carrer Tortosa a Badalona, havia estat denunciada per associacions veïnals del barri durant 13 anys i pel mateix alcalde actual de Badalona, Xavier Albiol (PPC).

 
Ferran Moreno (TV3), l'apologeta de la immigració il·legal

Tanmateix, el periodista pro-immigració il·legal Ferran Moreno (TV3) ha tornat a etzibar a Twitter, com ja ho féu amb un reportatge per a la televisió pública catalana el passat octubre d'enguany, que la culpa de l’okupació és la reticència dels Ajuntaments en regalar padrons. Tasca que, segons ell, acabaria amb una okupació que, entre el 2011 i el 2019, ha augmentat en un 464,28% a Catalunya.

A més, Moreno ha dedicat el seu espai a favor de la il·legalitat —tant per l'ocupació com la immigració— al TN Vespre de TV3 per a promocionar el discurs contra Albiol dels immigrants il·legals de la nau (segons ells, si no se'ls hagués tallat l'aigua haurien pogut apagar el foc) tot reblant que han de romandre aquí per a "existir".

 
L'allau immigratori a la Península

El delicte d'okupació, tal com comuniquen els Mossos d'Esquadra, és majoritàriament perpetrat per la immigració, majoritàriament il·legal. Així, el 2020 és un any marcat per una onada massiva que assetja les Illes Canàries, i que el president del govern espanyol Pedro Sánchez (PSOE) nega i que des de la Generalitat també han insistit en encarregar-se'n, tot important immigrants il·legals a Catalunya. Una mesura que Pere Aragonès (ERC) promou.

D'aquesta manera, vaticinant errades en la "solidarització" entre països receptors d'immigració il·legal, Sánchez promet que en el seu proper viatge oficial al Marroc en proposarà frenar l'entrada indiscriminada a l'Estat espanyol però sense establir quines en seran les mesures per assolir-ho. No en va, continuant com fins ara, la conducta conflictiva produïda a la nau industrial de Badalona és un símptoma de molts propers incendis que hi hauran.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots fer servir tags i atributs HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 699 lectors

Meme