La investidura d’Aragonès (ERC) arrenca una legislatura en què ERC, JxCat i CUP descarten la DUI, volen regalar papers als il·legals i legitimiten l'okupació

21 de maig de 2021

La investidura d’Aragonès (ERC) arrenca una legislatura en què ERC, JxCat i CUP descarten la DUI, volen regalar papers als il·legals i legitimiten l'okupació

Amb la presidència de Pere Aragonès (ERC), s'inicia un govern entre formacions polítiques que no se suporten, motiu pel qual admeten que hauran de fer teràpies d’autoajuda grupal en forma de jornades de convivència, mentre Catalunya s'ensorra en tots els àmbits

 
Redacció

Finalment, avui, 21 de maig de 2021, Pere Aragonès (ERC) ha estat investit president de Catalunya amb 74 vots a favor durant un ple que n’ha demostrat les intencions de governar com sigui per no repetir les eleccions i, per tant, ha palesat el col·lapse intern del processisme per la discrepància política que manté.

 
Legitimació de l'okupació

En aquest sentit, la diputada Dolors Sabater (CUP), considera el pre-acord d’ERC amb JxCat ambigu i llunyà vers les condicions del primer acord amb la CUP, motiu pel qual ha amenaçat amb no fer costat el nou Govern si no s’atura el desallotjament dels okupes.

 
Contra la DUI

Pel que fa al full de ruta d’ERC i JxCat, Carles Riera (CUP) carrega contra la negociació amb l’Estat espanyol, però descarta la DUI. Al seu torn, ahir, Albert Batet (JxCat) no va explicar com es pensa construir una república catalana independent, mentre que es va mostrar a favor d'assentir un referèndum d'autodeterminació amb l'Estat espanyol, obviant per conseqüent el mandat obtingut l'1 d'octubre de 2017.

 
Regalar papers

A més, Aragonès (ERC) considera un deure, com si fos d’incumbència catalana, importar els MENA de Ceuta que calguin. A grans trets, i tenint en compte el reguitzell de polítiques d’extrema esquerra que annexionen la CUP i ERC, s'inicia una nova fase autonòmica de col·laboracionisme amb l'Estat espanyol per absorbir amb els recursos dels contribuents catalans les necessitats del territori espanyol a l'Àfrica.

 
La investidura d’Aragonès (ERC), preludi de la legislatura que ve

Precisament, i mentre el diputat Alejandro Fernández (PPC) critica que Catalunya hagi quedat sense els fons europeus, Aragonès (ERC) pretén usdefruitar l’esforç d’alguns per regalar-ne els beneficis a la resta mitjançant la Renda Bàsica Universal. Una proposta amb la que sintonitzen els membres de CUP dins el bloc d’esquerra processista que bastirà la política catalana, alhora que Sabater (CUP) advoca per expropiar els serveis privats i Riera (CUP), en veu del partit, insisteix que CUP assetjarà Aragonès (ERC) per acomplir algunes de les primeres condicions.

En resum, el Parlament de Catalunya ha investit un president que imantarà la inestabilitat al Govern de la Generalitat. En especial, i com preconitzava Fernández (PPC) encertadament i emmirallant el frec a frec en el mandat anterior, a causa d’una legislatura que no funcionarà entre persones que no se suporten, motiu pel qual hi haurà teràpies d’autoajuda grupal en forma de jornades de convivència i vots de confiança en revisions de mig mandat. De pas, perllongant el ball de les cadires processista mentre Catalunya s’ensorra en tots els àmbits sense opcions de revifada a curt termini.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme