La Generalitat no ha d’importar immigrants il·legals de Mòria, segons el 91,94% dels lectors de LSE

25 de setembre de 2020

La Generalitat no ha d’importar immigrants il·legals de Mòria, segons el 91,94% dels lectors de LSE

Escrutini i anàlisi de l’enquesta de La Santa Espina del passat 14 de setembre de 2020: ‘Estàs a favor que la Generalitat importi immigrants il·legals arribats a les illes de Grècia?’

 
Redacció

D’acord amb els resultats de la darrera enquesta, del 14 de setembre, un 91,94% dels lectors de La Santa Espina s’oposa a què la Generalitat importi immigrants il·legals del campament de Mòria, a l’illa de Lesbos (Grècia), davant d’un 8,06% a favor.

Segons va fer saber en un comunicat, la Generalitat de Catalunya pretén importar 100 immigrants il·legals i 20 MENA de Mòria i 55 per part de l’Ajuntament de Barcelona mitjançant el Programa Nausica, pel qual Ada Colau ha destinat mig milió d’euros addicionals.

Mentre que la policia grega va poder detenir els culpables de l’incendi al campament –un total de sis immigrants il·legals, dos dels quals són menors afganesos–, el secretari d’Immigració de la Generalitat, Oriol Amorós (ERC), va instar a l’Estat espanyol que dotés Catalunya de competències per procedir a la importació. I, no content amb això, llençant una proposta “d’acollides compartides” d’immigrants il·legals junt amb altres països europeus amb una protecció fronterera feble.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 703 lectors

Meme