La diputada marroquina Najat Driouech (ERC) diu al Parlament que Catalunya està obligada a rebre immigrants

5 de juliol de 2022

La diputada marroquina Najat Driouech (ERC) diu al Parlament que Catalunya està obligada a rebre immigrants

Josep González Cambray (ERC) afegeix que a Catalunya el sistema educatiu no farà respectar el català com a única llengua vehicular a l'escola catalana i no es filtrarà ni qüestionarà l'origen ni l'entrada dels immigrants

 
Redacció

Dimecres de la setmana passada, 29 de juny de 2022, la diputada marroquina Najat Driouech (ERC) va dir en una sessió de control al Parlament que Catalunya està obligada a rebre immigrants.

 
ERC, el partit pro-immigració a Catalunya

La diputada marroquina Najat Driouech (ERC) ha propagat un discurs pro-immigració durant la sessió de control al Parlament, arribant a afirmar en nom dels catalans que a Catalunya 'volem acollir qualsevol persona, vingui d'on vingui, hagi nascut on hagi nascut'.

En aquest sentit, a propòsit de la invasió russa d'Ucraïna, Driouech (ERC) ha aprofitat l'acollida de refugiats de guerra per continuar alimentant la narrativa pro-immigració sense exigir res als immigrants i, en efecte, regalant Catalunya al primer que arribi al país.

A més, la dirigent musulmana del partit d'Oriol Junqueras (ERC) ha celebrat que s'han de garantir els drets bàsics dels refugiats i de retruc dels immigrants. A propòsit, el conseller d'Educació, Josep González Cambray (ERC), ha complementat la intervenció a favor dels immigrants afegint que a Catalunya el sistema educatiu serà pro-col·lectivitzar l'homosexualitat des del marxisme, no farà respectar el català com a única llengua vehicular a l'escola catalana i no es filtrarà ni qüestionarà l'origen ni l'entrada dels immigrants perquè aquests puguin, a tot això, obtenir el 'reagrupament familiar'.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme