La possible demència senil de Joe Biden: allò que el Partit Demòcrata vol amagar com sigui

5 d'agost de 2020

La possible demència senil de Joe Biden: allò que el Partit Demòcrata vol amagar com sigui

Temor a un debat amb Trump, el qual desprestigiï encara més la figura de Biden

 
Redacció

El New York Times va publicar una editorial d’opinió dilluns al matí sota el títol d'Acabem amb els debats presidencials, esmentant que juguen un paper massa important per ajudar els votants a escollir el president. La periodista Elizabeth Drew assegura als lectors que no l’amoïna que Joe Biden perdi els debats. Argumenta que “no està escrit per cap preocupació que Donald Trump —a qui també titlla com “el president més desastrós” de la història dels EUA— prevalgui sobre Joe Biden en els debats”. Segons la periodista, però, el fet és que “guanyar un debat, per molt ben vist que estigui, hauria de ser irrellevant, tal com ho són els debats per sí mateixos”.

Drew segueix l’article explicant que, tot aprofitant la constant recerca de llocs a prova de contagis del virus xinès, la “millor idea” és eliminar-los, car “mai han tingut sentit com a prova pel lideratge presidencial” perquè “premien, precisament, l’oposat al que esperem d’un president”, lamentant que els debats “tenen més pes en el veredicte del que mereix el seu vertader valor”. Tanmateix, altres individus de l’esquerra nord-americana, també la facció més radical, advoquen per no enfrontar Trump i Biden en un debat.

És el cas de Thomas Friedman, columnista del Times, qui escrivia el mes passat que Biden no hauria de debatre amb Trump sense verificar els fets en temps real (malgrat els múltiples errors d’aquesta mena comesos per Biden en moltes altres ocasions). O l’ex-assessor de premsa de Bill Clinton, Joe Lockhart, qui va advertir a Biden la setmana passada en la CNN: “facis el que facis, no debatis amb Trump”. Però, dins de tot això, què està passant perquè els seguidors de Biden rebutgin la idea que l’ídol demòcrata participi en un debat amb Donald Trump?

 
L'autèntic quid de la qüestió

En el final d’una roda de premsa del febrer d’aquest mateix any un periodista va preguntar al candidat pel Partit Demòcrata, Joe Biden, si s’havia fet cap prova de “deteriorament cognitiu”; pregunta a la qual Biden va respondre afirmativament, malgrat no oferir cap dada al respecte. Paral·lelament, una enquesta realitzada per Rasmussen Reports entre el 25 i el 28 de juny va concloure que el 38% dels votants actuals del Partit Demòcrata creu que Biden pateix demència.

Malgrat que la majoria de comentaristes atribueixen aquests problemes a petits lapsus, Biden ha demostrat repetidament clars símptomes de la senilitat arran de diversos problemes de memòria, un grau de confusió en constant creixement, manca de concentració i certs canvis d’humor sobtosos. Entre d’altres, confondre la seva germana amb la seva muller, explicar que va ser arrestat a Sud-àfrica quan va visitar a Nelson Mandela o dir que 150 milions de persones —la meitat de la població dels EUA— van ser assassinades el 2007 per armes de foc.

La raó fonamental que els opinants i periodistes de l'establishment mediàtic demòcrata pretenen acabar amb els debats presidencials és ben simple: el temor a un debat amb el president Donald Trump, el qual desprestigiï encara més la figura del presidenciable demòcrata Joe Biden. Una mostra més de la voluntat dels  activistes, militants i votants del Partit Demòcrata que creuen ser posseïdors de la veritat absoluta, que defensen ídols de paper mullat i que recorren a la cancel·lació de tot allò que no combregui amb el seu ideari o faci perillar la credibilitat dels seus preuats espantaocells de baixa estofa.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 783 lectors

Meme