La covardia d'Ada Colau (BeC) convertida en excusa: anuncia que deixa Twitter per evitar retre comptes

13 d'abril de 2021

La covardia d'Ada Colau (BeC) convertida en excusa: anuncia que deixa Twitter per evitar retre comptes

Malgrat que l’any 2015 critiqués els polítics que no donen explicacions, la batllessa de Barcelona, Ada Colau (BeC), qui ha emprat Twitter per proclamar la seva indiferència pel català o fer campanya electoral, abandona la plataforma censurant-ne els comentaris

 
Redacció

Finalment, la batllessa de Barcelona, Ada Colau (BeC), s’ha mostrat incapaç de retre comptes davant l’allau de ciutadans i periodistes que, exercint la seva llibertat d’expressió, n’han denunciat obertament les seves polítiques i ha decidit deixar Twitter indefinidament.

Segons expressa en un comunicat al seu perfil, amb aquest nou moviment de la dirigent comuna es pretén eludir els perfils falsos —o no— i anònims que no pensen com ella.

 
La hipocresia personificada

Considerant que la xarxa social de Twitter sobrerepresenta les polèmiques i els discursos d’odi, ara en critica les pròpies discussions i baralles amb adversaris polítics.

Així, Colau (BeC) —qui, a més, ha aplicat la censura contra els usuaris—, ha expressat a Twitter pensaments com la seva indiferència sobre el català, d’igual manera que, contradictòriament, ha fet servir la plataforma de microblogging per fer campanya ideològica i de partit en nombroses ocasions, sobretot quan s'acostaven les campanyes electorals i les eleccions.

 
Excuses de mal pagador

Tot i així, crida l’atenció que Colau (BeC) abandoni Twitter justament ara, quan els mitjans com La Santa Espina havien assenyalat les subvencions a dit a entitats afines, polèmica que va aparèixer als mitjans poc després de deixar Twitter el dia del seu aniversari al març de 2021; moment, de fet, que esmenta a l’actual comiat. Una via per defugir les crítiques esdevenint allò que condemnava el 2015: que els polítics no retin comptes.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme