La Barcelona de Colau: ocupacions il·legals, sí; desallotjaments, no

28 de setembre de 2020

La Barcelona de Colau: ocupacions il·legals, sí; desallotjaments, no

La batllessa barcelonina insta al president de l’Estat espanyol, Pedro Sánchez, a allargar i ampliar la moratòria contra els desallotjaments d'ocupacions il·legals

 
Redacció

La batllessa de Barcelona, Ada Colau, ha enviat una carta al president de l’Estat espanyol, Pedro Sánchez, exigint sota amenaces el fet d'allargar i ampliar la moratòria contra els desallotjaments, la qual finalitza el pròxim 2 d’octubre de 2020.

La dirigent de Barcelona en Comú al·lega que es tracta d’una “qüestió de mínims” i una “obligació moral i política”. Així, promocionant la seva campanya contra el desallotjament d’ocupacions il·legals, l'esquerra radical barcelonina insta Sánchez a aplicar “l’obligatorietat de la mediació” a tot desallotjament.

 
L'amenaça de l'esquerra radical barcelonina

Malgrat que Barcelona ha acumulat 17.465 ocupacions il·legals en els darrers sis anys —entre un 10% i un 35% de les quals són conflictives—, Colau també afirma a la carta que, de moment, ha “evitat el 90%” dels desallotjaments pels més de 80 previstos a la ciutat mitjançant la seva “unitat anti-desnonaments”.

A més, Colau afegeix que aquesta “pràctica” s’ha dut a terme des del 2015 en “més de 10.000 processos” i amenaça amb què “això és tan sols un preludi del que pot arribar a esdevenir-se amb l’aixecament de la moratòria”.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme