Junqueras (ERC) defensa a ‘Els Matins’ (TV3) el peix al cove amb l'Estat espanyol: pactar a canvi d'alguna cosa

21 de desembre de 2020

Junqueras (ERC) defensa a ‘Els Matins’ (TV3) el peix al cove amb l'Estat espanyol: pactar a canvi d'alguna cosa

L'ex-vicepresident Junqueras no diu com fer i exercir la independència, sinó que defensa l’aprovació dels pressupostos generals pactats amb el govern socio-comunista espanyol

 
Redacció

Novament, Oriol Junqueras (ERC), ex-vicepresident i pres a Lledoners, ha mentit indiscriminadament durant una entrevista a Els Matins de TV3 en diversos àmbits, des de la defensa de la gestió de la Covid-19 per part d’Alba Vergés (ERC) i Chakir El Homrani (ERC) —tot especulant-ne que repeteixin en els càrrecs en un altre govern passades les eleccions del 14 de febrer de 2021— fins a la causa independentista, celebrant els pactes amb l’Estat espanyol i evitant respondre sobre el frau de la DUI.

Junqueras assegura que l’aprovació dels pressupostos espanyols ha estat “la millor decisió” pels ciutadans de Catalunya, una afirmació que, en referència al seu article publicat a La Vanguardia, s’empara sota la preferència d’una vacuna en lloc d’independència de Gabriel Rufián (ERC). És a dir, i de nou, la demostració que ERC s’estima més l’almoina de l’Estat espanyol que assolir la independència.

 
Peix al cove amb l’Estat espanyol

Tanmateix, en ser preguntat sobre l’aliança entre Ada Colau (Barcelona en Comú), Ernest Maragall (ERC) i Jaume Collboni (PSC) pels pressuposts de Barcelona, Junqueras no refusa la possibilitat d’un altre tripartit, atesa la bona sintonia entre ERC i el PSOE al Congrés dels Diputats.

Una opció que limitaria encara més la victòria independentista, però que obeiria a l’objectiu principal d’ERC: modificar l’Estat espanyol per encetar un sotmetiment rotund a l’autonomisme.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 874 lectors

Meme