Josep Monràs (PSC), alcalde de Mollet del Vallès, denuncia les amenaces cap a ell i la seva família per part de la Comunitat Islàmica Al Huda: ha denegat la llicència d'obertura de la nova mesquita

26 de gener de 2022

Josep Monràs (PSC), alcalde de Mollet del Vallès, denuncia les amenaces cap a ell i la seva família per part de la Comunitat Islàmica Al Huda: ha denegat la llicència d'obertura de la nova mesquita

El batlle molletà manifesta que no està en contra de la protesta, però no davant de la seva dona, els seus fills i els veïns, cosa que crea una tensió innecessària, que no ajuda a resoldre el conflicte: s'han de manifestar davant de l'Ajuntament

 
Redacció

Avui, 26 de gener de 2022, Josep Monràs (PSC), alcalde de Mollet del Vallès, ha denunciat les amenaces cap a ell i la seva família per part de la Comunitat Islàmica Al Huda: ha denegat la llicència d'obertura de la nova mesquita.

 
Escarni per denegar la llicència d'obertura d'una nova mesquita

L'alcalde socialista de Mollet del Vallès (Barcelona), Josep Monràs, ha denunciat assetjament personal i coaccions cap a ell i la seva família per part de la Comunitat Islàmica Al Huda i de l'associació cultural Al Huda per la gestió que ha fet l'Ajuntament sobre un centre de culte musulmà, segons ha informat La Vanguardia.

Des del 21 de desembre de l'any passat, més d'un centenar de creients musulmans s'han reunit per resar i per protestar, fins a sis vegades, contra la darrera denegació de la llicència d'obertura del local que l'entitat té precintat. En aquest sentit, el diari barceloní informa que es tracta d'un conflicte enquistat des de fa gairebé una dècada, després de la denegació de diversos permisos d'obertura de la mesquita.

 
El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena (ERC), en passa

Monràs (PSC) ha explicat que el conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena (ERC), no ha tingut la dignitat institucional de donar-li cap resposta a la petició que va fer personalment perquè paralitzi els escarnis rebuts. Així mateix, el batlle molletà manifesta que no està en contra de la protesta, però no davant de la seva dona, els seus fills i els veïns, cosa que crea una tensió innecessària, que no ajuda a resoldre el conflicte. Per aquest motiu, considera que s'han de manifestar davant de l'Ajuntament.

Segons recull el La Vanguardia, d'altra banda, el president de l'associació Al Huda, Ahmed Balghouch, assegura que la comunitat musulmana ha patit vuit anys d'opressió administrativa en silenci i, per això, ha decidit sortir al carrer per denunciar el que consideren una injustícia provocada per l'alcalde de Mollet del Vallès.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 875 lectors

Meme