Josep Maria Argimon (JxCat) imposa el passaport Covid-19 per discriminar als no vacunats però gira cua perquè la Conselleria de Salut no aconsegueix que el sistema informàtic funcioni

27 de novembre de 2021

Josep Maria Argimon (JxCat) imposa el passaport Covid-19 per discriminar als no vacunats però gira cua perquè la Conselleria de Salut no aconsegueix que el sistema informàtic funcioni

El conseller Argimon (JxCat) ha evidenciat una nova mostra de l'autoritarisme Covid, la qual ha exposat la facilitat amb què el govern que dirigeix Pere Aragonès (ERC) subverteix la població catalana al pànic

 
Redacció

En un nou episodi d'improvisació del govern de coalició processista de la Generalitat dirigida per Pere Aragonès (ERC), Josep Maria Argimon (JxCat) ha imposat el passaport Covid-19 per discriminar als no vacunats però ha girat cua perquè la Conselleria de Salut no ha aconseguit que el sistema informàtic funcioni.

 
Vulneració dels drets individuals dels catalans

S'ha evidenciat un nou fracàs implantant les mesures restrictives de la llibertat individual dels catalans. En aquest sentit, la Conselleria de Salut que encapçala el conseller Argimon (JxCat) ha evidenciat una nova mostra de l'autoritarisme Covid, la qual ha exposat la facilitat amb què el govern que dirigeix Pere Aragonès (ERC) subverteix la població catalana al pànic.

A tot això, a cavall de l'anomenada sisena onada de pandèmia del virus xinès, impedir la mobilitat de la ciutadania genera noves restriccions al desenvolupament vital de les persones. Aquestes imposicions governamentals posen en perill que els individus acabin acceptant canvis permanents en llurs formes de vida.

 
La hipocresia processista, també respecte el virus xinès

El proppassat 2 d'agost el propi Josep Maria Argimon (JxCat) va carregar contra la paellada a la Catalunya Nord de 21 figures del processisme, entre els quals s’hi trobaven la tertuliana Pilar Rahola, l’ex-president Carles Puigdemont (JxCat), el vicepresident Jordi Puigneró (JxCat), el diputat independent Joan Canadell per JxCat, l’ex-diputat d'extrema esquerra Albano Dante Fachin i d’altres dirigents processises, remarcant que tothom ha de complir les normes i més un responsable polític.

Recordem també que durant el confinament el govern processista presidit per l'aleshores president Quim Torra (JxCat) no va tenir en compte el fet d'aturar l'activitat econòmica 15, 30 o 60 dies i esperar que tot tornés a ser igual. Milers d'empreses no han pogut fer front als lloguers, els venciments bancaris, a les quotes de la seguretat social, etc., i moltes PIMES i autònoms catalans no han aguantat les mesures restrictives i dutes a terme a batzegades, com l'actual de discriminar als no vacunats però havent d'avortar-la perquè el sistema informàtic no ha funcionat.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme