Joel Joan (actor) indignat amb la Generalitat que permet trencar el confinament per omplir les butaques dels mítings però no les de cinemes i teatres

29 de gener de 2021

Joel Joan (actor) indignat amb la Generalitat que permet trencar el confinament per omplir les butaques dels mítings però no les de cinemes i teatres

La gestió de la Covid-19 en mans de la Generalitat ha dut 132.100 catalans més a l’atur el 2020, amb una taxa del 13’87%, i amb més d’un milió menys de contractacions respecte el 2019

 
Redacció

Dimecres, 27 de gener de 2021, l’actor català Joel Joan, en veu de l’Associació d’Actors i Directors de Catalunya (AADC), va expressar a Tot es mou de TV3 la frustració i la indignació del sector envers el vistiplau de la Generalitat per assistir als mítings, però no a les activitats culturals tot trencant els confinaments perimetrals que la mateixa administració catalana ha imposat.

Segons Joel Joan, mentre que el teatre està complint al peu de la lletra la normativa contra els contagis, els polítics, després d’haver frustrat i destruït l’economia i l’activitat dels ciutadans catalans, es limiten des del Govern a “afavorir les seves butaques, les seves pagues i el poder que en trauran d’això”.

 
Desgavell governamental, incoherència processista

Després de les crítiques, la Generalitat s’ha retractat mantenint el confinament tot delimitant l’assistència als mítings als límits municipals.

No obstant això, Joel Joan rebla encertadament que el Govern ha trencat constantment la coherència alhora d’enfrontar la crisi de la Covid-19.

 
Les crues dades econòmiques

Segons l’Enquesta de Població Activa (EPA), la gestió del virus xinès per part de la Generalitat ha causat una taxa d’atur del 13’87%, havent augmentat els aturats en 132.100 fins abastar els 537.900 catalans sense feina.

Comptant amb tan sols 2’2 milions de contractacions efectuades a tota Catalunya durant el 2020, la xifra més baixa des del 2013 i un milió menys respecte el 2019, situant una caiguda del -33’5% en els contractes temporals i del -30’4% en els indefinits.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme