Joan Tarda (ERC) demana regalar càrrecs públics als immigrants en un article a El Periódico

2 de desembre de 2021

Joan Tarda (ERC) demana regalar càrrecs públics als immigrants en un article a El Periódico

A més de voler facilitar l'empadronament, l'ex-diputat d'ERC en cap moment s'adreça als immigrants perquè esdevinguin catalans i tampoc no batalla que hagin d'aprendre el català i fer-lo necessari per viure a Catalunya

 
Redacció

En un nou lliurament del dirigent d'ERC pro-immigració, Joan Tarda (ERC) demana regalar càrrecs públics als immigrants en un article a El Periódico publicat avui, 2 de desembre de 2021.

 
Regalar Catalunya, també als càrrecs electes

En una clara mostra de discurs pro-immigració, Tardà (ERC) propugna una Catalunya per a tothom sense contraure quins deures han d'establir els immigrants legals. Així mateix, destaca els orígens dels immigrants però no si ja s'han naturalitzat com a nous catalans.

A més, en base a l'agenda de l'esquerra, Tardà (ERC) considera que si la Llei d'Estrangeria espanyola és restrictiva, aleshores la política pro-immigració s'ha de fer des dels ajuntaments catalans i concretament mitjançant els càrrecs electes representats per immigrants.

 
Facilitar l'empadronament per obtenir vot de la immigració

En cap moment s'adreça als immigrants perquè esdevinguin catalans i tampoc no batalla que hagin d'aprendre el català i fer-lo necessari per viure a Catalunya. Segons Tardà (ERC), aquests individus són sempre nouvinguts —no deixen mai de ser-los ni esdevenen catalans— i han d'estar empadronats als municipis a efectes de regalar-los la ciutadania i disposar de tots els drets que en deriven.

En aquest sentit, facilitar l'empadronament és la nova mesura política del partit processista pro-immigració de Joan Tardà (ERC). L'ex-diputat d'ERC, al final de l'opinió que firma, lamenta que els immigrants tinguin invisibilitat electoral, en un clar exemple que evidencia el nínxol d'electors que ERC vol alimentar perquè tan bon punt els immigrants hagin obtingut la documentació pertinent puguin votar partits d'esquerra com el seu.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 874 lectors

Meme