Joan Puigcercós (ERC) admet que l'1-O de Puigdemont (JxCat) i Junqueras (ERC) no tenia cap estratègia

17 de desembre de 2021

Joan Puigcercós (ERC) admet que l'1-O de Puigdemont (JxCat) i Junqueras (ERC) no tenia cap estratègia

Puigcercós (ERC) creu que ERC és un partit seriós, no com JxCat, formació que considera que fa comèdia; per això considera que Laura Borràs (JxCat) no faria res sent presidenta de la Generalitat, en canvi Pere Aragonès (ERC) sí, sense concretar què

 
Redacció

Diumenge passat, 12 de desembre de 2021, Salvador Sostres (ABC) va entrevistar Joan Puigcercós (ERC), qui confirma que l'1-O de Puigdemont (JxCat) i Junqueras (ERC) no tenia cap estratègia.

 
Batalla entre el processisme per l'hegemonia política a l'autonomia catalana

Qui va ser president d'ERC, diputat al Parlament de Catalunya i al Congrés dels Diputats a l'Estat espanyol i conseller de Governació en el segon tripartit d'esquerres, Joan Puigcercós (ERC), ara es presenta com a empresari i diu que vol demostrar que es pot viure en el sector privat després de 25 anys en política.

D'altra banda, considera que ERC és l'hereva de l'antiga CiU, en el sentit que ara és un partit seriós, no com JxCat, formació que considera que fa comèdia. En aquest sentit, creu que Laura Borràs (JxCat) no faria res sent presidenta de la Generalitat, mentre elogia que Pere Aragonès (ERC) manté a ratlla els comediants de JxCats.

 
Cinisme superlatiu processista

Amb tot, Puigcercós (ERC) conclou l'entrevista acceptant l'autonomisme i procurant que Catalunya romangui sota l'Estat espanyol, esperant que aquest últim accepti la llengua i la cultura catalanes com a pròpies a fi de desactivar l'independentisme i passar a la gestió autonòmica.

A més, Puigcercós (ERC) admet que el processisme ha fet un discurs anti-empresaris que ha estat negatiu, perquè els empresaris són els qui creen riquesa, raó per la qual lamenta que no hi hagi grans empreses a Catalunya, tot ometent la gestió que en va fer quan era conseller de Governació i al llarg dels anys com a diputat.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme